Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Merhabalar, Cumhurbaşkanının da onaylamasıyla birlikte mülakatla savcı ve hakim alımı olacak. Bu da demek oluyor ki cemaat ve tarikat mensupları artık daha rahat hakim ve savcı olabilecek, davalara artık daha yönlü bakılabilecek. Üzerine bir bardak su içelim. Şeriatın gelmesine gerek yok, böylesi daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yargi bizim elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bak bu da resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bende açıcaktım ama yasak diye zor tuttum kendimi açmadım. artık Avukatlar hakim olabiliyor + Hakim ve savcılar AKP'nin yapacağı mülakat'tan sonra görev alabilecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 rahat olun siz, sendika gucunu kaybetmedi. dogru ani bekliyor vurmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 darbe kokuları almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Geçmiş olsun demekten başka yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 rahat olun, halkin istegi aksinde bir hareket yok ortada. rahatlayin ve unutmayin, bunu biz istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 halklar layık olduklaır şekilde yönetilirler pardon yargılanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 badem bıyık ve gümüş yüzük bulunduran herkes yargıç olabilcek negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şaka falan mısınız anlamadım ki? 34 senesinden beri zaten uygulamada olan birşey bu ve daha bu sene Anayasa Mahkemesi bu duruma yapılan bir itirazı reddetti. Altında Tülay Tuğcunun imzası var, kısaca boru gibi yasal bir durum. Son gelen düzenlemede yapılan değişiklik yargıtay ve danıştaydan birer üye eklemek ve mülakatın genel nota olan etkisini %50'den %30'a düşürmek. Ben gidiyorum abi bu ülkeden, sizlerle bir yere varılamayacağını kavradım artık heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mülakat kurulunda 5 tane adalet bakanlığı müsteşarının bulunması zaten burda sorun teşkil ediyor akp fark burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 huun said: Şaka falan mısınız anlamadım ki? 34 senesinden beri zaten uygulamada olan birşey bu ve daha bu sene Anayasa Mahkemesi bu duruma yapılan bir itirazı reddetti. Altında Tülay Tuğcunun imzası var, kısaca boru gibi yasal bir durum. Son gelen düzenlemede yapılan değişiklik yargıtay ve danıştaydan birer üye eklemek ve mülakatın genel nota olan etkisini %50'den %30'a düşürmek. Ben gidiyorum abi bu ülkeden, sizlerle bir yere varılamayacağını kavradım artık heheh Yargı Bağımsızlığını kaybetti yalan yani.zaten kayıptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 huun said: Şaka falan mısınız anlamadım ki? 34 senesinden beri zaten uygulamada olan birşey bu ve daha bu sene Anayasa Mahkemesi bu duruma yapılan bir itirazı reddetti. Altında Tülay Tuğcunun imzası var, kısaca boru gibi yasal bir durum. Son gelen düzenlemede yapılan değişiklik yargıtay ve danıştaydan birer üye eklemek ve mülakatın genel nota olan etkisini %50'den %30'a düşürmek. Ben gidiyorum abi bu ülkeden, sizlerle bir yere varılamayacağını kavradım artık heheh diğelim kpss den 90 aldiniz sözlüden 10 aldiniz. 69 puan ile kaldiniz.tekrar deneyiniz. diğelim kpss den 70 aldiniz sözlüden 100 aldınız 79 puan ile savcı veya hakim oldunuz.devletemize ülkemize hayırlı hizmetler dileriz. ben bu ülkede kaliyorum abi, bu ülke ve bizlerle muassır medeniyet seviyesine varırız kavradım artık ehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ARNOLD GÖREVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bunun için 9 Aralıkda Tandoğandayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aslında bende bu konuda açacaktım topic fakat 1-2 gerzek yorum gelir sinirlenirim diye vazgeçtim.. Gelmiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 durmak yok, yola devam cankuslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hürriyette bulamadım, düzgün bir kaynak verebilicek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 En acısı da 1-2 köşe yazısı dışında kimsenin bunun üzerinde durmaması.. Yapılan doğru bile olsa irdelenmesi lazım.. Yola devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 wildpervert said: hürriyette bulamadım, düzgün bir kaynak verebilicek olan var mı Ben bunu yılın ironisi seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sendika ve arnolda kaldı zaten Türkiye artık = Huzur Sendika'da ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7806598.asp?yazarid=2&gid=61&sz=74574 Hürriyette Bekir Çoşkun belirtmiş bugün koşesinde.. Tamam etkileyemediğimiz konularda geyik yapmak rahatlayıor olabilir bünyeleri fakat bu kadar ciddi bir konuda aman diyim lütfen, rica ediyorum. Bu ne demek biliyorsunuz değilmi? Hukuk Devleti bitti demek, yargı bağımsızlığı sona erdi demek. Keşke darbe olmasın, keşke halk kendisi uyanıp bişi yapsa dicem ama bizden geçmiş.. Dua ediyorum AKP'nin tanrısına, Ordu daha fazla tahammül etmeyip darbeyle gelsin diye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 darbe marbe olmasın ne darbesi. danıştay ve sayıştayıda akp seçsin 4 gün sonra yök de akp nin eline geçecek. daha sonra orduyu da eline geçirsinler. geriye birşey kalmıyor zaten. Anayasa mahkemesinin başında avukat ,yargıç bile olmayan bir insan var. Ama daha çok istediğim fettulah gülen ölmeden bi memleketin başına geçsin halife olarak.adamcağızın gözleri açık müritlerininde gözleri yaşlı gidecek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar