Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yargı Bağımsızlığını kaybetti...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Cumhurbaşkanının da onaylamasıyla birlikte mülakatla savcı ve hakim alımı olacak.
Bu da demek oluyor ki cemaat ve tarikat mensupları artık daha rahat hakim ve savcı olabilecek, davalara artık daha yönlü bakılabilecek.

Üzerine bir bardak su içelim.

Şeriatın gelmesine gerek yok, böylesi daha kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka falan mısınız anlamadım ki? 34 senesinden beri zaten uygulamada olan birşey bu ve daha bu sene Anayasa Mahkemesi bu duruma yapılan bir itirazı reddetti. Altında Tülay Tuğcunun imzası var, kısaca boru gibi yasal bir durum.

Son gelen düzenlemede yapılan değişiklik yargıtay ve danıştaydan birer üye eklemek ve mülakatın genel nota olan etkisini %50'den %30'a düşürmek.

Ben gidiyorum abi bu ülkeden, sizlerle bir yere varılamayacağını kavradım artık heheh
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
Şaka falan mısınız anlamadım ki? 34 senesinden beri zaten uygulamada olan birşey bu ve daha bu sene Anayasa Mahkemesi bu duruma yapılan bir itirazı reddetti. Altında Tülay Tuğcunun imzası var, kısaca boru gibi yasal bir durum.

Son gelen düzenlemede yapılan değişiklik yargıtay ve danıştaydan birer üye eklemek ve mülakatın genel nota olan etkisini %50'den %30'a düşürmek.

Ben gidiyorum abi bu ülkeden, sizlerle bir yere varılamayacağını kavradım artık heheh

Yargı Bağımsızlığını kaybetti yalan yani.zaten kayıptı.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

diğelim kpss den 90 aldiniz sözlüden 10 aldiniz. 69 puan ile kaldiniz.tekrar deneyiniz.

diğelim kpss den 70 aldiniz sözlüden 100 aldınız 79 puan ile savcı veya hakim oldunuz.devletemize ülkemize hayırlı hizmetler dileriz.

ben bu ülkede kaliyorum abi, bu ülke ve bizlerle muassır medeniyet seviyesine varırız kavradım artık ehehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7806598.asp?yazarid=2&gid=61&sz=74574

Hürriyette Bekir Çoşkun belirtmiş bugün koşesinde.. Tamam etkileyemediğimiz konularda geyik yapmak rahatlayıor olabilir bünyeleri fakat bu kadar ciddi bir konuda aman diyim lütfen, rica ediyorum.

Bu ne demek biliyorsunuz değilmi? Hukuk Devleti bitti demek, yargı bağımsızlığı sona erdi demek. Keşke darbe olmasın, keşke halk kendisi uyanıp bişi yapsa dicem ama bizden geçmiş.. Dua ediyorum AKP'nin tanrısına, Ordu daha fazla tahammül etmeyip darbeyle gelsin diye artık.
Sosyal ağlarda paylaş

darbe marbe olmasın ne darbesi.
danıştay ve sayıştayıda akp seçsin

4 gün sonra yök de akp nin eline geçecek.
daha sonra orduyu da eline geçirsinler.
geriye birşey kalmıyor zaten.

Anayasa mahkemesinin başında avukat ,yargıç bile olmayan bir insan var.

Ama daha çok istediğim fettulah gülen ölmeden bi memleketin başına geçsin halife olarak.adamcağızın gözleri açık müritlerininde gözleri yaşlı gidecek yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...