-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ayni yapmazsan PVE sworduyla PVP swordunu, PVE yapan avantajli olur, yetenek 2. plana duser. Got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4Ever said: Hem PVP hemde PVE yapan birisiyim :) daha dogrusu BC'den önce Full PVE Naxxramas 9 boss. BC'den sonra ise Full PVP 2350 Rating Takım. yuce bir kisilikmisin, anladik. said: Şunu söylemem gerekirki bir çok kişi pve ve pvpyi farklı algılıyor. mantiksiz bir cumle olmus ama devam. said: PVP yetenek işidir herkes PVP yapamaz özellikle "Arena" Bir kurallar bütünü degiltir hızlı karar verip ne yapman gerektiği bilmen lazımdır kime nasıl atak vereceğini kime ne kullanacagı skillerin basma zamanları bile önemlidir. Herkes AV WSG AB yapabilir ama herkes Arena yapamaz. arena yapiyorsun anladik. ove ove bitirememen lazim. pure skill gerekli haklisin. said: PVE ise bunlar ile pek alası olmayan sadece belli kuralları uygulaman gerektigidir. Agro alma, Surada dur, Over healing'e dikkat gibi...vs evet pve de yetenek gerekmiyor. hatta ben 24 tane bot aliyorum yanima bt temizliyorum. ne agro aliyorlar ne hareket ediyorlar ne de over healing yapiyorlar. 9 milyon kullanicinin %98 i zaten illidan i kesmis durumda su an. kahveden 3-5 arkadas summon edip girip temizliyo millet. said: PVP Yapamayan insanların ve Classların item toplamak için yapması gereken tek şey PVE'dir. Yada PVP yapmayı isteyip her önüne gelene kesilmek onu sinir etmicek ve buna katlanabilecek ise zamanla oda PVP Yapabilenler sınıfına girecektir. yapamayan? yani bi tarafta nooblar bi tarafta 4ever gibi pro oyuncular. bu "pvp yapabilenler" nedir chi sun shi gibi bir tarikat felan mi? wow a kapitalizm i sokmusun ya ilahi ahaha said: Ama bir çok PVP yapamayan insanlar kolay yolu secerek hemde birazda havası olduğu için PVE yapmayı karar vermiştlerdir. Kimse unutmasın PVP Seti toplamak PVE Seti toplamaktan Çok Daha Zordur "pvp yapamayan" ezikler demek ki kolay yolu secerek pve i tercih ediyor. bak sen su ise. gerci soylemistim wow un %98 kullanicisi illidan kesmisti content felan birakmamisti. hemde havasi var : - oo abi pek bi havalisin bugun? - archimonde dan t6 helm aldim abi solo. cok kolay. kendimi cok COOL hissediyorum pvp seti daha zor cok komik olmus. av de keci boku ayiklayarak 3 parca s3 non set epic alabiliyorsun. COK ZORLUYO mesela. 2 zeka ozurluyu soksan 1500 rating yapar. gayet de kolay item almasi ve GARANTILI bir sekilde. puanin varsa npc sana itemi vermeden once dkp sormaz, roll attirmaz, "senden once gelen rogue a verdim su an elimde yok. haftaya reset sonrasi gel" demez. said: Yukarıdaki arkadaş yazmış 15 günde Sezon 3 Almayı :) Evet haklısın 15 günde Sezon 3 Alırsın ama bunu sende alırsın Kimse sana PVE yapıyorsun diye sezon3 vermiyoruz demiyor :) Ama birde şunu düşün Ben 15 Günde sezon 3 alırken sen 15 Günde Kaç boss kesiyorsun Tek kişi baz aldıgın zaman hergun 1 boss'dan Drop alsan 15 item yapar :) ama işte PVE kurallar bütünüdür DKP vardır ıvır zıvır vardır. naxx da sanirim her dusen itemi sana vermisler 40 kisi arasinda. "15 gunde 15 boss ve 15 drop" derken resetler ve droplar hakkinda bir fikrin olmadigini dusunuyorum. said: İşin kısası PVP yapmak aslında göründüğü kadar kolay değildir. Özellikle TR'deki internett malum. arena kolay demiyor kimse. 2k+ ratingden sonra basliyor ve zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Harbiden bazı insanlar sakin tartışamıyorlar. Yani bir konuyu tartışırken bu kadar iğnelemeye ne gerek var? ''Ne söylerim de dediğini pwnlarım.'' mentalitesiyle mesaj atıyorsunuz, afferim. Anlayamadıgım kısım PvE'ciler niye ağlıyor. 1850 rating yüksek değil, mis gibi iki dakka arena yapıp alıp mis gibi wep'i çıksanıza işin içinden? Yok mu yani pve'de pvp'ye daha iyi giden item? Bence her healer gidip AQ'dan atılan heal'ın %20'si kadar shield atan trinket'i almalı pvp için. Niye yeaaa?! mı diyelim şimdi biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 o trinket coook imba yaa resto drod a fena gider o hotların üstüne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 -Wissy said: Ayni yapmazsan PVE sworduyla PVP swordunu, PVE yapan avantajli olur, yetenek 2. plana duser. Got it? Şu anda aynı değil ki pvp sword u daha iyi, bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 said: İşin kısası PVP yapmak aslında göründüğü kadar kolay değildir. Özellikle TR'deki internett malum. Tabi canım oldu Not: screenshotın kalitesi biraz kötü ama dikkatli bakarsanız 15k latency i görürsünüz , orda sırf benim yüzümden raid wipe yedi :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya hala daha yetenek fln denio ya çok ilginç arkadaşım pvpcilerin %25 i 1850 rating yakalarken buna karşılık %5 i bulmayan bt attune adamlar varken hala nasıl oluyor da pvp yetenektir pve bi halt değildir gibi saçma sapan şeyler söyleyebiliosunuz. bırakın bunları pvp daha zordur ları fln. her ikisinin de zorluğu tartışılır fakat rakamlar ortada. burda tartışılan %5 lik kesime hitap edilen silahların daha iyilerinin tamamen farklı kulvarda ve %25 lik kesime verilmesi. buna + olarak haftada 10 maç yaparak puan toplanabilirken (10 maç 5 er dk dan 50 dk) haftada 50 dk raidlerle nereye gelinebilir diye sormak da gerekir. burda pvpcilere veya pvecilere laf söylenmiyor burda blizzardın emek/fayda stratejisindeki hatalara dikkat çekilmek isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Peki ben sana birşey sorayım. BT attuned oranının o kadar az olmasının sebebi PvE'nin zor olması mı yoksa pvp'den on kat daha fazla emek isteyip yeri geldiginde pvp kadar eglenceli olmaması mı? O %5'lik kesim aglamamalı o zaman madem pvp PvE'den kolay. En pro pve'ciler, alıversinler 10 dk'ya arena wep'leri leet skilleriyle. Enteresansınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Xhunarion said: Peki ben sana birşey sorayım. BT attuned oranının o kadar az olmasının sebebi PvE'nin zor olması mı yoksa pvp'den on kat daha fazla emek isteyip yeri geldiginde pvp kadar eglenceli olmaması mı? O %5'lik kesim aglamamalı o zaman madem pvp PvE'den kolay. En pro pve'ciler, alıversinler 10 dk'ya arena wep'leri leet skilleriyle. Enteresansınız. 2.8k arena rating e gelsen de bazen günlerce wipe yediğin bir bossun inme anındaki yaşadığın duygu patlamasını hissedemezsin. Ayrıca öyle uç örnekler veriyorsun ki. Season 3 başı, herkes 1500 den başlamış, her an season 2 de 2.5k larda dolaşan bir warrior druid le oynayabilirsin. Ben 2. gecede, 11 dakika queue lara rağmen 1800 e geldim 2on2 de, sonra 1730 a indik 1-2 şanssız disconnect ve saçma sapan blades edge haritası yüzünden. Season 2'nin bitimine son 3 haftada takım kurdum. İlk gece 1750, 1. haftanın sonunda 1900, 2 haftanın sonunda 2k, en son gecede 2308 rating i gördüm. Kendimi de hiçbir zaman iyi pvp ci olarak görmedim. Bir ay geçsin, iyi takımlar 2k nın oraya toplansın, görürüz ne kadar kolaymış 1850. Edit: Typo+ufak birşey ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 . Edit. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ben pvp mi iyi pve mi gibi bir soruya yanıt olarak yazmadım ki, bu ne şiddet bu ne celal? Adamın verdiği oranlarla ilgili yaptım yorumumu. Kendin demişsin işte, yapıver al s3 wep'i, dkp kasıp aylarca drop beklemektense nimet gibi olmuş iki tarafa da. Sorun ne onu anlamadım. Edit: Ha şu an zordur, ben genel için söyledim. Bi sinir stres var, nedir olayı anlamadım bu arada. Azıcık bekleyip alın wep'inizi şu an zorluysa, kıyaslanınca yine mis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ağlayan yok ki pvp çok zor diye. Zaten pvp den gelen herhangi bir itemin (en azından kendi class ım için konuşuyorum, hunter) bana arena dışında hiç bir faydası yokki. Yukarıda da açıkladım ne kadar kolay alınabildiğini s3 setinin, çok merak eden varsa scroll up yapıp okuyuversin bir zahmet. Ama sen tutup pve den item alması daha kolay dersen, ben sana gülerim. İşin içinde şans afktorü var bir kere. Bunu nasıl göz ardı edersin ? 3 aydır neck bekliyorum supremustan hala düşmedi mesela. Çok extreme bir örnek vermiştim geçen hafta 28 haftadır najentustan dagger düşmedi diye, ne oldu biliyormusunuz bu haftada düşmedi, 29.hafta yani. @4ever kralsın, yüce insansın (bilmediğin insanlar hakkın nasıl yorum yapabiliyorsun bir anlasam). boş beleş yazı göremedim pek ben seninkiler dışında malesef. Şimdi burda bir tarafta garanti/kesin/%100 alınabilen bir item, diğer tarafta ise içinde bir sürü dış etken olan bir item var. Yanlışsam düzelt lütfen. İstatistikleri örnek vermek tam doğru değil bence zira o rakamlar sadece level 70 oyuncular arasından mı alınıyor bilmiyorum, eğer öyleyse bir nebze doğru olabilir ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ornek veriyorsak Eluinth de 2 haftada full t6 yapti Hunter'i. Demek ki PVE'den item almak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 -Wissy said: Ornek veriyorsak Eluinth de 2 haftada full t6 yapti Hunter'i. Demek ki PVE'den item almak kolay. Eluinth kim? Hangi guildte ? Ne kadar süredir t6 raidine katılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Girdi guilde, 2 hafta sonra full t6 + Black Bow of Betrayer. Failure, Maghteridon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kendin söylüyorsun girdi guilde diyorsun. Guild progress aşamasındayken wipelarla uğraşırken neredeydi ? Madem o kadar kolay herkes girsin o zaman girebiliyorsa ve alsın full tier 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Olabiliyor demek ki... Takilmayin bu kadar. Sorun sirf silahin dpsiyse ben size soyliyim hala BT silahlari daha iyi PVE'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Öyle bir örnek veriyorsun ki sanki her isteyen için mümkünmüş gibi. Takılmayın diyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Wissy verdiğin örnek çölde kutup ayısı mevzusu ile aynı orana sahip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 25 kişi bi kişiye çalışırsa kolay tabi. Hakkaten kutup ayısı örneği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya uç örnekler vermeye bayılıyorsun wissy. adam t6 fullemiş hemencik. oran nedir abi oran, kasan insaların arasında kaç kişi o hızda item toplayabiliyor. 6 ay boyunca karazhandan shield düşmedi shamana, 6 ay diyorum var mı ötesi? gittim badgele aldım. neye göre kolay kime göre kolay, bir kişiye drop düştü diye herkes mi döşüyor itemları. bunun dkpsi var, rollu var, drop ratei var bir dolu etken var, pvpde elinde honorun varken, arena puanını topladıysan vendor dkp mi soruyor, chance on clickle mi veriyor itemları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 PVP'de daha iyi olan tek item silah diyorsunuz. Onun disinda zaten PVE itemleri PVP'de PVP itemlerinden iyi asla olmamali, olursa PVP'deki yetenek faktorunun yerini PVE farming alir. Nitekim S2 sonlarinda Torch'lu Warrior'lar baydi... Ki degil, Warglaive'ler daha iyi Vengeful 1Handerlardan. Tek sorun 2Handerlardaki 1 dpsse de kabul, bufflasinlar PVE silahini 1 dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Goblinin tekinin sattığı sword Illidan'ın warglaive'inden daha iyi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Abi biriniz diyor S3 wep'i daha iyi biriniz diyor ben ne yapayım arena'dan gelen wep'i. Akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 -Wissy said: Olabiliyor demek ki... Takilmayin bu kadar. Sorun sirf silahin dpsiyse ben size soyliyim hala BT silahlari daha iyi PVE'de. o kadar kolaysa hadi sen de yap 2 haftada t6 full sinan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar