Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 turbo sadik'in kucuklugu iste, ilacla igneyle beyaz olmus sonradan.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ahuha. Bacak kasları sağlammış yada kabak lastikler sdfg
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu videonun bir araba drifti ile birleştirilmiş hali vardı yanlış hatırlamıyorsam.
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yer düzgün ve ıslak, lastikler de kabak olursa yapılır.. ben zamanında bu kadar olmasa da yapıyordum toprakta.. 40 derece falan dönüyodum.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben de ellerimi birakirdim cok pis. usher-yeah cok igrenc olmus videoda haha.
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 el bırakmak ne ki. ön kaldırarak 20 pedal falan çevirirdik biz. hatta arkadaşımın biri ön kaldırarak 200 metre kadar gitmişti bi kaç kez. :D
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yer duzgun islaktan onemlisi adamin on freni sikip one abanarak onde grip tutarken arkadaki gripi azaltmasi
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben tek pedal üstünde ayakta giderken ellerimi bırakıyordum, bir denemem sırasında da kaka rengi bir opel tigrayı boydan boya çizmiş akabinde 18. vitese takmak suretiyle kaçmıştım. Bir de gidonu gg olmuş bir bisikletle el bırakmayı denemiştim onda da bisikletin ön tekerinin yan dönmesi sonucu havada parande atmıştım bisikletle. Manifaturacı Osman Amca hemen yetişmişti imdadıma.Bir keresinde de ön tekerim bağımsızlığını ilan etmişti kald...
taz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 HZAHUHUAUHHAZUHZAHAZAUHAUHAUHUZAH YARILDIM EFSANE BİŞEYMİŞ BU İNANINCA OLUYO
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 CaNNi said: Ahuha. Bacak kasları sağlammış yada kabak lastikler sdfg lastikler kabak bide yaglayınca cuk diye oturmus valla...
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 öle demeyim çocuk toz bile çıkartıyo asfaltı ağlatıyo =)
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arap haydari bu arada güzel yapıyormuş denicem
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 MarcOConner said: CaNNi said: Ahuha. Bacak kasları sağlammış yada kabak lastikler sdfg lastikler kabak bide yaglayınca cuk diye oturmus valla... eueheh
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bide gidonun ustune veriyo agırlıgı farkındaysanız, arka lastik serbest takılıyo
Öne çıkan mesajlar