Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 saçım uzun ince telli ve max 1 gün içinde yağlanıyor yardımmm 8-)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Kisalt ve hergun yika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 uzun kullanmak istiyorum gerçi kısalttım biraz ama..hergün yıkıyorum zaten yıkandığınıda güzel kabarıyor ama max 1 gün ertesi gün gene yağlanıp yapışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Temiz olmak iyidir. Yika iste madem hergun sorununu coz. Ki kisa daha cok yakisir sana bak guven bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hergün yıkanırsa saçın mal olabilme ihtimali yok mudur haydar hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ince telli düz kadar asortik bir saç modeli yoktur, yağlanınca kafaya yapışır falan çözüm olarak her gün yıkayacaksın, şekil olarak ise; kısa saçlı hali: osis mess up uzun saçlı hali: wella high hair punk chic ( strong control) ile şekillendirebilirsin. ps: kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de her gün yıkıyorum ne güzel işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Fistan said: montla sıç ee sonuc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 montla sıçanlar kafalarına böyle şeyleri takmıyorlarmış, içleri her daim rahat oluyormuş, o bakımdan.. saçının yağlanması kafa derinden kaynaklanıyor, piyasada ince telli yağlı saçlar için şampuanlar satılıyor ama her ne kadar ürün sana yönelik de olsa inanma. sonuçta türlü türlü kimyasal içeriyorlar, genelde gün aşırı ya da daha az sıklıkla yıkamak içindir o şampuanlar. her gün yıkama şampuanları farklı olur. saç tellerini güçlendirmek için protein, e vitamini destekli bi kür uygulayabilirsin. doğal şeylerden yanaysan limon zeytinyağı karıştırıp saçına uyguladıktan sonra yıkayabilirsin saçını, yok ben babaanne şeylerine güvenmiyorum bi de zeytinyağının tenimde bırakacağı hissi düşünmek bile istemiyorum diyorsan eğer dove'un ve schwarzkopf'un güzel bakım setleri mevcut. sen yine de daha doğru bilgi istiyorsan deneyimli bi kuaföre git sor, bana uygun bakım nasıl olmalı diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benim de aynı, her gün yıkanacaksın başka çare yok. Rejoice'un ince ve yağlı saçlara'sını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sağolun dikkate alıcam bilgilerinizi sanırım hergün yıkamaktan başka çare yok gibi kimyasal ürünlerden pek verim alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 head&shoulders ince telli ve çabuk yaglanan saçlar için.. süper.. 3 güne kadar çıkıyo yaglanma süreci :D saçlar uzunken öleydi şimdi bi yıkıyorum yıkanmasam bile 4-5 günü bulur heralde tekrar yaglanması tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aldım geldim bile hemen denicem :) sağol(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yıka yıka sonra gel yazılı yoklama yapicim kullanıyomusun gerçekten diye B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 piyasada bulunan bütün şampuanları denedim ben (hemen hemen) , bir faydasını göremedim şahsen, geçemiyorsun önüne yağlanmanın zaten ne kadar çok fazla yıkarsan o kadar yağ kusuyor deri o yüzden günde 1 kez yıkanmaya bak, fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şampuanlar işe yaramıyor açıkçası her sabah veya akşam yıkanman lazım. bir de bol bol havuç ye. bir de sık yıkayacağın için saçını adam gibi bir şampuan al harap etme saçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben montla sıçıyorum gayet memnunum birazdan traş olmaya gitçem mesela berber hala açıksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar