Pasha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mercedes yeni concept araci olan F700 hakkinda bulabildiklerimi paylasiyim dedim :) Aracta DIESOTTO ve elektrik motoru olmak uzere 2 motor bulunuyor. DIESOTTO ~238hp, elektrik motoru ise 20hp guc uretiyor. 4 silindirli 1.8L lik motorundan maksimum 400nm tork elde edilebilen arac 0-100km arasi hizlanmayi 7.5sn de tamamliyor. 5.17 metre uzunlugundaki arac bize konfor, hiz ve yakit tasarrufu sunuyor. Ilk kez F700de kullanilan "active PRE-SCAN suspension" iki adet lazer tarayici ile yolu surekli tarayarak benzersiz bir surus keyfi sunuyor. Resimler Kaynak ve daha fazla bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hayatımda gördüğüm en çirkin mercedes! resmen tasarım rezilliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Pasha said: ... Ilk kez F700de kullanilan "active PRE-SCAN suspension" iki adet lazer tarayici ile yolu surekli tarayarak benzersiz bir surus keyfi sunuyor... Şerefsizim aklıma gelmişti!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aslinda benzer bi sistemi bose cikarmisti hatta ve hatta topic'i ben acmistim buliyim onu bi :) budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 maybach exelero'ya benzeyen araç.. (ha exelero güzel olanı tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben de taaa ortaokuldan beri böle bişey düşünüyodum ne var alala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, Beetle'ın yenisine gülen ifade yakışıyor ama bu Mercedes'de bu acayip garip durmuş. Bence tasarımdan ziyade teknolojik yeniliklere bakmak gerekli ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu autoshow a çıkmıştı sanırım 2 ay kadar evvel. Tanıtan adam Paramecium'un belirttiği gibi tasarımdan çok teknolojik yeniliklerine bakılması gerektiğini söylemişti. Yeni S'te bulunacak gelişmeleri içeriyormuş diye hatırlıyorum. Mevcut S'in önü zaten bir makam arabasına yakışmayacak kadar spor, yeni S'te böyle olursa rezalet olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Selam, Üst sınıf benim için; 1. A8 ve 7-series(şekli görmezden gelirsem, eski kasası daha karizmaydı bana göre :P) 2. S-class Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tasarım iğrenç geldi bana ama gelecekte bu tip kasalar moda olucak. Ama İç Tasarım,Konfor tek kelimeyle harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 çok çirkin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 onceki topic'i gormeyenler icin Bose active suspension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Arabada beşinci kişiye yer yok, yanlış görmediysem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 iğrenç kelimesinin ispatı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Versinler bana ben hepinizin yerine tepe tepe binerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu aracın olayı tasarımı değil. İçinde barındırdığı teknolojiler. Farlardaki lazer tarayıcılar yoldaki çukur ve tümsekleri fark edip araç tam üzerinden geçecekken süspansiyonu yumuşatıyor. bose nin manyetik sisteminin bununla alakası yok. diesotto denen olay da geç kalınmış bir benzinli ar-ge si... 10 seneye kalmadan epey yaygınlaşacak türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 arka tekerleklerin üzerindeki cam/plastik bölme neye hizmet acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aerodinamiyi artırabilmek için. (başka bi fayda göremedim ahahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cok fazla sik olmus bu araba arkasinda cok fazla bentley ozenmesi var ama sik araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar