-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ama hep bir sosyalbilimci olmak istedim =[ Beni zorla IT'ci yaptilar =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Condo"leezzo" Rice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 IT kal bence orası daha az yoruma açık bir yer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 O yuzden de sikici bir alan... Konu dagilmasin. Absolut seviye lutfen. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 artık tayyeap muhattap olmaz ozaman bununla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Şaka haber bu şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aman be ne beklenir zaten bushta gay ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 "ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın eşcinsel olduğu bilinen bir sır" Bu nasıl bir cümledir? Bilinen sır olur mu? Bir şey biliniyorsa, nerededir "sır"lığı? Hey allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 karpuz said: "ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın eşcinsel olduğu bilinen bir sır" Bu nasıl bir cümledir? Bilinen sır olur mu? Bir şey biliniyorsa, nerededir "sır"lığı? Hey allahım.. 2kisinin bildigi sır sır degildir karpuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 zenciden lezbiyen ne ya çikolata mı yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şimdi..kim sevişmiş rice'la da biliyo yani....peheyy ayrıca..herkezin tuttuğu kendine..banane ister lezbiyen olsun ister hetero... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hakkaten bu haber beni sarstı. Hayata inancım kalmadı. COndiye aşıktım hayatım karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bush'un değil clinton'ın bakanı olsaydı başkanlığa oynardı. aktif, dinamik, heyecanlı, etkili bir bakan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar