Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Portakal Topic'ine tepki olarak açıyorum. National Enquirer gazetesinin iddiasına göre Condoleezza Lezbiyen'miş. Bende Bush'la aralarında birşey var sanıyordum.Rice Sağ gösterip sol vurdu. Buda sevgilisi .Mutlu ve bahtiyar olmalarını dilerim. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Başlık Soru İçerin kesin bilgi. Enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Biz kendisiyle seks yaptik. En iyi ihtimalle biseksuel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Düzeltme me fırsat kalmadan cevap yazmıssınız :) .Başkasının Laptop'undan yazıyorum . Klavye F olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 basindan beri biliyordum tip direk lezbiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lezbiyen doğmuş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 beni kızdırma mastika mastika.. lezbiyenleri destekleme kurumu açıcam ben.ortak arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Favorisi ve biyigi olmayan lezbiyenleri ben de destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hangi kadın onu ne yapsın yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Penthesilea said: Favorisi ve biyigi olmayan lezbiyenleri ben de destekliyorum Onlara travesti diyolar abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 LEzzo olsa ne farketcek olmasa ne farketcek. Sonuçta bütün dünyanın kocası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Theridone said: Penthesilea said: Favorisi ve biyigi olmayan lezbiyenleri ben de destekliyorum Onlara travesti diyolar abi :D hadi be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hepimiz lezbiyeniz. Misal genç osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Valeron said: Theridone said: Penthesilea said: Favorisi ve biyigi olmayan lezbiyenleri ben de destekliyorum Onlara travesti diyolar abi :D hadi be ? hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ikiside çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Escinsellik bir anormalite degildir. Lutfen bununla dalga gecen mesajlar atmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Anormalite değil ama normal de değil. İlginç bişi, kesin 1 kez denemeli herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Valla ben diyecegimi dedim. Sonra `forumunuzu alin...` diye topic acarsak Dela'yla beraber anlayin ki bu topicteki tahrikler yuzundendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Travesti ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Absolut said: Anormalite değil ama normal de değil. İlginç bişi, kesin 1 kez denemeli herkes :) omg!?! gay alert!!birbironeone111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Escinsellik bir anormalite degildir. Lutfen bununla dalga gecen mesajlar atmayin. lezbiyenlik bir Escinsellik problemi değildir bir sapkınlıktır. Tıpta filan yeri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hepimiz lezbiyeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tipla ne alakasi var ki bunun? Sosyal bilimler inceleyebilir bunu ancak. Anormalite degildir ben ve cogu sosyalbilimciye gore.[boyle diyince de sosyalbilimci izlenimi yarattim istemeden, degilim.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben ve çoğu sosyalbilimci süper olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar