Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 komik olduğum sandım bu topiği açarken. hani bi başlık var ya buna benzer. ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu topic 3 vakte kadar kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tahmin ediyorum kafan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ss alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi niye kapansın ki? illa cinsel anlamda mı tatmin edicez birbirimizi? egolarımızı tatmin edebiliriz burda. mesela biri bana ayar versin coşsun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sus lahn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 böylemi mesela:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 :( umarım eğlenmişsindir çünkü benim kalbim çok kırıldı şu an. :'( egolarınızı tatmin etmeniz için kırılmış insan numarası yapıyorum. hizmette sınır yok lan bu ara çok sık lan der oldum lan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben süperim. Harkuladeyim. Neşet Ertaş ın ''Ne mükemmel yaratmış yar yar seni yaradan'' şarkısı benim için yazılmıştır. Süperim. Bu süperlikle ben adam deil 2 adam olurum. Bak espri yaptım. Ahaha espritüelimde. Ohh egolarım tatmin oldu. Bi tane de siz yazın bana daha çok tatmin olsun egolarım. Ayrıca ''Alçakgönüllülük özgüven eksikliğinden kaynaklanır.''. Bu lafıda ben söyledim. Çok süper laf söyledim. Harikayım. Hah tam oldu. Saolun bu topik topic için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hakan yakıstıramadım bu topici sana olmamıs olmamıs neyse gelmeme 2 hafta kaldı gelince goriym seni de eski hakanı yeniden ortaya cıkarıyım cıkcıkcık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beni tatmin edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Thaumiel said: Ben süperim. Harkuladeyim. Neşet Ertaş ın ''Ne mükemmel yaratmış yar yar seni yaradan'' şarkısı benim için yazılmıştır. Süperim. Bu süperlikle ben adam deil 2 adam olurum. Bak espri yaptım. Ahaha espritüelimde. Ohh egolarım tatmin oldu. Bi tane de siz yazın bana daha çok tatmin olsun egolarım. Ayrıca ''Alçakgönüllülük özgüven eksikliğinden kaynaklanır.''. Bu lafıda ben söyledim. Çok süper laf söyledim. Harikayım. Hah tam oldu. Saolun bu topik topic için. thaumiel, bunları anlatırken ayrıca süper kahraman olduğunu, örümcek adamın eline harçlık verip yolladığını, genç kızların sevgilisi, genç erkeklerinse idolü olduğunu söylemeyi unutmuş. varmı başka tatmin olmak isteyen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 angelina jolie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi o kadını hiç bi anlamda tatmin edemezsin. bilim adamları araştırdı kanıtladı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Eternalus said: abi o kadını hiç bi anlamda tatmin edemezsin. bilim adamları araştırdı kanıtladı bunu. okeye çağırırsan edersin (: anladın sen onu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben o hatunu alır &%+/'%/Y%/'!%+/! sonra ^%'+&/%+T%+/+%/+! ve daha sonrada &&^+&!^&!^& öle bi tatmin olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Eternalus said: Thaumiel said: Ben süperim. Harkuladeyim. Neşet Ertaş ın ''Ne mükemmel yaratmış yar yar seni yaradan'' şarkısı benim için yazılmıştır. Süperim. Bu süperlikle ben adam deil 2 adam olurum. Bak espri yaptım. Ahaha espritüelimde. Ohh egolarım tatmin oldu. Bi tane de siz yazın bana daha çok tatmin olsun egolarım. Ayrıca ''Alçakgönüllülük özgüven eksikliğinden kaynaklanır.''. Bu lafıda ben söyledim. Çok süper laf söyledim. Harikayım. Hah tam oldu. Saolun bu topik topic için. thaumiel, bunları anlatırken ayrıca süper kahraman olduğunu, örümcek adamın eline harçlık verip yolladığını, genç kızların sevgilisi, genç erkeklerinse idolü olduğunu söylemeyi unutmuş. varmı başka tatmin olmak isteyen! Offf ego tatminden orgazm oldum gibi bişi abi :D. Çok saol. Unutmuştum bende ne unuttum yazıda diyordum. Saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sevgili güzen abla.. tatmin olmak istiyorum,nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 pijamayla yatmayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o da bişey mi ben pijamayla oyun oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar