Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hakkaten saçmalıyorum, yanlış dişi kestim, allahtan daha kliniğe çıkmama 1 sene var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yatağa yatınca düşünme olayı var ya.. hah onu engellemek için yatmadan önce oturup her şeyi (her şeyi!) tartıp biçiyorum falan ve programı hazırlıyorum falan.. tabii 1saate yakın sürüyor bu sakinleme süreci, bi nevi meditasyon işte.. ha hiç yatağa sorunlarla gitmedim, yattım mı bebek gibin uyurum al sana uyku öncesi saçmalığı vol1 [hr] az önce salakça bi dialogla aklıma şu geldi.. hani şey geyiği var ya; -abi klasik müzik yapanlar bu devirde doğsaydı kesin gothic metal yapardı! +he valla nah yapardı bana göre.. hatta big bass bile yapardı belki ama onlara bulaşmazdı! (gıcıklık olsun diye gazlıyorum aslında.. ^_^ esas diyeceğim elemanlar başka bişiler de yapabilirler hacı.. adama niye kısıtlama getiriyon ki?) al sana uyku öncesi saçmalığı vol2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 [hr] bu [hr] ne [hr] be [hr] yeni [hr] gördüm [hr] iyimiş [hr] valla [hr] hoşuma [hr] kaçtı [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 noluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Syn said: noluo ya noluosa noluo sanane ulan hıyar herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Syn said: Syn said: noluo ya noluosa noluo sanane ulan hıyar herif doru konuş katlarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Syn said: Syn said: Syn said: noluo ya noluosa noluo sanane ulan hıyar herif doru konuş katlarım seni döşemelik 2 metre de bana katla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim... [hr] ov vvv süpper birşeymiş bu [hr] bir daha ayıralım [hr] aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 iyi de saç malanmaz taranır... :o <----- şekil 1-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ShadowFury said: iyi de saç malanmaz taranır... :o <----- şekil 1-b çıkşarı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hsjhasfiaowserioawegfaksfn.zc.sagfalshfdaşslfasfbaskşwfhasklfbasjfgaskjfgasçjkfgasfcbasfjbaskjfgas.lk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dasaaa uykusu gelmese bile saçmalayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 uykum gelio sanki saçmalasammı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Fistan said: dasaaa uykusu gelmese bile saçmalayabiliyo genelde uyumuyorum ki.. sabaha 7'de ayaktayım misal.. may the lord be with us.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar