Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yepisyeni Yayin Programi

HellHound

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:
gördük gördük..çizelge sorduk bi satır mesaj atmaya üşenip gidip müzik bölümüne bak dedin =)

Ee olsun okadar,kaç gündür koşturmaca biyandan,çizelgeyi ayarlama biyandan :)

Dregoth said:
Bu çizelge bence yalan olacak, o nedenle gereksiz oldu =) . Mesela çarşamba gecesi B.Ü. de olacam, giremeyeceğim yani.

Arkadaşlar herkesin "uygunum" dediği saatleri gözönünde bulundurarak yaptık çizelgeyi."Şu saatte girebilirim ben anca" diyebilenlerede özellikle o saatleri vermeye çalıştık.Sonrasında "ee giremiyom ben" derseniz olmaz yani.O zaman,çizelge için vakit vermeyip "free takılcam" demeniz gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
CthuLhu said:
gördük gördük..çizelge sorduk bi satır mesaj atmaya üşenip gidip müzik bölümüne bak dedin =)

Ee olsun okadar,kaç gündür koşturmaca biyandan,çizelgeyi ayarlama biyandan :)

Dregoth said:
Bu çizelge bence yalan olacak, o nedenle gereksiz oldu =) . Mesela çarşamba gecesi B.Ü. de olacam, giremeyeceğim yani.

Arkadaşlar herkesin "uygunum" dediği saatleri gözönünde bulundurarak yaptık çizelgeyi."Şu saatte girebilirim ben anca" diyebilenlerede özellikle o saatleri vermeye çalıştık.Sonrasında "ee giremiyom ben" derseniz olmaz yani.O zaman,çizelge için vakit vermeyip "free takılcam" demeniz gerekir.

Normalde o günler boşum, o gün boün de parti var ona gidecem. Şimdi normale göre konuştum, ne diyim yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

Seçilen wj arkadaşlar ve eski wj arkadaşlar,lütfen radyo bölümüne göz atın arada bir.Amaç sadece seçilmekmiydi acaba da bukadar uyarılara ve istenilen şeylere ilgisizsiniz?Bi düzene sokmaya çalışıyoruz ve hepimiz ciddi bi iş yapıyoruz.Lütfen biraz daha hassasiyet gösterin bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...