Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pwnbot said: dedigim su ki, biri yayin yapip 15+ dinleyici tutturdugu anda hemen tureyip cok calican mi diyen arkadaslarimiz var hep ;) onu duruma göre halledersiniz artık görüşüp,konuşup danışıklı dönüşüklü.Anlayış gösterilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dinleyici kickliycez penth tadi almak icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 auww kadroya girmişiz en rahat güne. Her ne kadar uefa gecesi olsa da yayını kesintisiz yapacağız :) Bu arada ben ilk sefer yedek olduğum için yayına girebilmek için gerekli şifreyi bilmiyorum, onu nasıl temin edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 radyo alanı plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Korax sağolsun, çözdü sorunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İlgili arkadaşlar,gelişmeleri radyo bölümünden öğrenebilirler buarada,derhal eklerim,hiç acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gördük gördük..çizelge sorduk bi satır mesaj atmaya üşenip gidip müzik bölümüne bak dedin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu çizelge bence yalan olacak, o nedenle gereksiz oldu =) . Mesela çarşamba gecesi B.Ü. de olacam, giremeyeceğim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 B.Ü. değil güzelim, BOUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Nacizane Afiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 CthuLhu said: gördük gördük..çizelge sorduk bi satır mesaj atmaya üşenip gidip müzik bölümüne bak dedin =) Ee olsun okadar,kaç gündür koşturmaca biyandan,çizelgeyi ayarlama biyandan :) Dregoth said: Bu çizelge bence yalan olacak, o nedenle gereksiz oldu =) . Mesela çarşamba gecesi B.Ü. de olacam, giremeyeceğim yani. Arkadaşlar herkesin "uygunum" dediği saatleri gözönünde bulundurarak yaptık çizelgeyi."Şu saatte girebilirim ben anca" diyebilenlerede özellikle o saatleri vermeye çalıştık.Sonrasında "ee giremiyom ben" derseniz olmaz yani.O zaman,çizelge için vakit vermeyip "free takılcam" demeniz gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 biraz kopartalım sizi bu aksam 21:00 22:00 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Whatever man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Korax said: CthuLhu said: gördük gördük..çizelge sorduk bi satır mesaj atmaya üşenip gidip müzik bölümüne bak dedin =) Ee olsun okadar,kaç gündür koşturmaca biyandan,çizelgeyi ayarlama biyandan :) Dregoth said: Bu çizelge bence yalan olacak, o nedenle gereksiz oldu =) . Mesela çarşamba gecesi B.Ü. de olacam, giremeyeceğim yani. Arkadaşlar herkesin "uygunum" dediği saatleri gözönünde bulundurarak yaptık çizelgeyi."Şu saatte girebilirim ben anca" diyebilenlerede özellikle o saatleri vermeye çalıştık.Sonrasında "ee giremiyom ben" derseniz olmaz yani.O zaman,çizelge için vakit vermeyip "free takılcam" demeniz gerekir. Normalde o günler boşum, o gün boün de parti var ona gidecem. Şimdi normale göre konuştum, ne diyim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Seçilen wj arkadaşlar ve eski wj arkadaşlar,lütfen radyo bölümüne göz atın arada bir.Amaç sadece seçilmekmiydi acaba da bukadar uyarılara ve istenilen şeylere ilgisizsiniz?Bi düzene sokmaya çalışıyoruz ve hepimiz ciddi bi iş yapıyoruz.Lütfen biraz daha hassasiyet gösterin bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 teey eski wj olarak özendim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 griswold yok sanırım yerine yarım saat kadar yayındayım gelirsen pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kutulu yok, gelirse çıkarım devam ediyorum ben yayına :P rahatsız eder o zibidi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 p.tesi günü boş saatleri alma şansım var mı?kime başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kingpin said: kutulu yok, gelirse çıkarım devam ediyorum ben yayına :P rahatsız eder o zibidi zaten :Dsölemiştim radyo bölümünde dün çok iş vardı.. thnx cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Zaman buldum da afişimi hazırladım nihayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 afiş başarılıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 çaktırma abi fasıl rakıdan araklama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 valla wj kadrosunda revizyona gidilmesini talep ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar