Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben varken orduya gerek yok tek basima alirim takunyalilari geri kalaniniz hukumete muhalefet yaparken dikkatli konussun sonucta aman diyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu resimle ne demek istiyorsun viktor. gerçekten merakımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ayaginizi denk alin mesaji var develt baba affetmez her konsutugunuzu dinliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ya bu ne gece gece çıldırtmayın be Atatürk'ün tanımı zorlama tanım diyor adam.. ARKADAŞIM ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ IRKA, KANA BAKMAZ. EĞER SEN BU ÜLKENİN VATANDAŞIYSAN VE KENDİNİ BU VATANA ADIYORSAN TÜRKSÜNDÜR Bende de Bulgar ve Arnavut kanı var.. Ben de Türk değilim o zaman? Irk olarak hiçbirimiz saf Türk değiliz?! Dağdaki pkklı pezevenk ne kadar Kürt-Türk-vs.. karışımıysa ben de o kadar Türk-Bulgar-Arnavut karışımıyım? Ne farkım var benim onlardan? Hiçbirimiz Türk değilmişiz ulan.. Ne işimiz var bizim bu topraklarda? Hadi sktir olup gidelim.. Ya da TC'yi parça parça bölelim Bari bu ülkeyi kuran insanın öğretilerini biraz okuyup da konuşun bu kadar cahilce saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 her zamanki gibi duygusalsın peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 slat yorma kendini bak ben eskdien kasip uzun uzun yaziyordum sinirlerini bozduguna ve klavyeni yiprattigina degmiyor nazi bile yaptilar yani daha ne olucak disardan biri okusa kamp kurduk kurtleri toplamaya hazirlaniyoruz sanicak cak bir ordu goreve bitsin degmez yani ozellikle milelte nazi diyip fasist diyip sonra kendielrine takunyali diyince whine topigi acan zihniyetle nereye akdar tartisican oturup ciddi ciddi bu gibi konualrin tartisilabilicegi biyer degil burasi herseyin basinda objektif tartisabilen yok ya bizden ya onalrdan mantigi hakim PKK lilarin %80 i kacirilmis kimseler diyorum adam gelmis PKK nin %80 i HALK diyor wow forumlarinda warlocklarin nerflenmesi icin whine topigi acsam burdaki bazi insanalrla tartismaktan cok daha yararli olur o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eh memlükler bunlar yani, aslında onlar adam kaçırmasa ortalık güllük gülistanlık kimse pkkya katılmıycak öyle mi, eheh devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Razien, Ne : Birisi sana birşey söyler, anlamazsın, ne? dersin Ne mutlu: Örnek diyalog (x: Abi geçen akşam şu hatunlaydım y: Ne mutlu sana) şeklinde kullanılır Ne mutlu Türk'üm: Ne mutlu Türk olana demektir.. Irk olayından söz edilebilir çünkü yeteri kadar açıklayıcı değildir bu cümle.. Ama gel gör ki sevgili Atatürk'ümüz öyle değil, böyle demiştir: Ne mutlu Türk'üm diyene! Atatürk bu cümleyi kullanarak Türk ırkından değil, kendisini bu ülkeye adamış ve yurdunu seven insan topluğunu kastetmiştir.. Yukarda birisi bahsetmiş. 1923 öncesi Türk kavramı ve 1923 sonrası Türk kavramı diye. 23 öncesi Türk demek, o ırka mensup insan demektir. Fakat 23 sonrası Türk demek, TC'de yaşayan ve ülkesi için çalışan, hangi ırka ve dine mensup olduğu önemli olmayan insan demektir. edit: eheh viktor yazdım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Madem öyle neden bu ülkedeki tarih dersleri hep orta asyadan başlar ?? neden sürekli bir türk propagandası yapılır ? Türklük bir ırk ismidir Atatürkte entik yapıdaki farklılıklardan dolayı bunun kavramını değiştirmiştir ama bir yandan egosu Türklüktende vazgeçmemiştir nitekim başarılı olamamıştır zorlama bir tanım olmuştur ama ; sen Atatürk hata yapmaz !!1 demeye devam ediceksin demigod çünkü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kaç kişilermiş sayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ataturk un basarili olup olmadiginida sen yargiliycaksin artik burasi bir ulus devleti imparatorluk degil amerikada nerden basliyorlar tarihe aciba? geldikelri yerdenmi yoksa amerikanin kurulusundan itibarenmi? yada almanyada? yada ermenistanda? yunanistanda? fransada? rusyada? turk tarihi okutmiyip ne okutucaz Turkiye cumhuriyetinde? yunan tarihimi? git bak bakalim amerikada amerikan tarihinde nasil anglo-sakson propagandasi yapiliyor bilgi sahibi olmadan fikri sahibi olan genclik heaaayth beaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Al başladı bile yağış peh bana örnek gösterdiğin Amerika bir avuç salağı kontrol eden bir kaç adamdan başka birşey değil .Ya ben niye kasıyorum ki size ilkokulda bi gaz vermişler hala öyle devam ediyosunuz.Almanya yenilince bizde yenilmiş sayıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi sen neymissin boyle ya bilimadamalrinin bri turlu ispatliyamadigi tanrinin varligini ispatladin dinelr ustune bize ders evriyorsun tarih on numara ataturk u yargiliycak kadar sosyal bilgi mevcut amerikayi yargiliyip cok guzel tanim koyuyorsun yani harcaniyorsun sen burda heaayth beaah nerden mezunsun? ne bolumu okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Beyin üniversitesinden mezunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ahahah Viktor Yıl: 1924 Yer: x ilkokulu Ders: Tarih Öğretmen: Geçen sene Cumhuriyet kuruldu. Sınıf: 0_0 0_0 0_0 0_0 0_0 Öğretmen: 0_0 Sınıf: 0_0 0_0 0_0 -_- 0_0 zırrrrrrrrr Sınıf: ^-^/ ^-^/ ^-^/ -_- ^-^/ Öğretmen: Hadi sie Sınıf: ___ ___ ___ -_- ___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Razien said: Madem öyle neden bu ülkedeki tarih dersleri hep orta asyadan başlar ?? neden sürekli bir türk propagandası yapılır ? Türklük bir ırk ismidir Atatürkte entik yapıdaki farklılıklardan dolayı bunun kavramını değiştirmiştir ama bir yandan egosu Türklüktende vazgeçmemiştir nitekim başarılı olamamıştır zorlama bir tanım olmuştur ama ; sen Atatürk hata yapmaz !!1 demeye devam ediceksin demigod çünkü o Abi sabrımızı filan mı deniyorsun anlamıyorum ki oradan bak kaç kere demişiz. 'Türk'ün iki tanımı vardır. Biri ırk, diğeri kendini TCye adamışlık. Yani ırkı Kürt olan biri kendini TCye adarsa adam kendine Türk diyebilir. Bir ideoloji gibi düşün. Ayrıca darbe kötü birşey midir de Orduyu göreve çağırmayı bir suçmuş gibi gösteriyorsunuz. Darbeyi kötü amaçlar için kullanırsan tabiki kötü olur şimdi bu cümleyi kurmasam biriniz çıkıcak '80 darbesi süperdi dimi?' diyicek, ben deliricem. Darbe süperbirşeydir. Ama tabi ki kullanım amacına bağlı. Mesela bizi Menderesin faşizanlığından, çoğunluk diktatörlüğünden bizi darbe kurtarmıştır. Ama tabi ki ürkek bir gençlük yetişmesini sağlayanda gene darbedir. Dediğim gibi kullanım amaçına bakmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tayyip baksana kac kisiyiz saysana temasının temeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eyvah menderes dedin ninca yobazk ve muslumbord ler ustune cullanicak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Viktor said: git bak bakalim amerikada amerikan tarihinde nasil anglo-sakson propagandasi yapiliyor bilgi sahibi olmadan fikri sahibi olan genclik heaaayth beaah amacim laf sokmak felan degil ama uste soyledigin yanlis:( yapmiyorlar oyle bi propoganda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 @Çokakıllıadam, söylediklerini zaten biliyorum ama madem bu kadar masum bir durum bu ideolojiye ırk ismi koymak garip durmuyor mu Cevap = hayır öyle şey olurmu biz Türküz elbette ülkenin ismi Türkiye olucak!!1, dağ başını duman almış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet aslidna yanlis oldu anglo saxondan cok roma propagandasi yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 darbe süper bişeydir sdfsds geçenlerde bi topikte ne güzel demişti arkadaş, darbeler gençliği depolitize etmedi, monopolitize etti. bu ülkeye niçin darbe gerekti, ilke ve inkılaplar niçin yerli yerine oturmadı, halk neden benimsemedi, neden menderes %50 oyla iktidara geldi diye sormuyosunuz da, darbe süperdir bizi kurtarmıştır diyosunuz. darbeler kimi kimden kurtarmıştır, hangi yöntemle kurtarmıştır, kim tarafından düzenlenmiştir, yıktığı düzenin yerine ne getirmiştir?bi sorun kendinize, açın okuyun, araştırın da ondan sonra gelin darbe süper bişeydir diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ortada darbe süperdir gibi cümleler kurabilen insanlar varken gerçekten artık burda el yormanın hiçbir anlamı olmadığı daha da net görülüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 60 darbesinin kötü bir amaca hizmet ettiğini düşünen insanlarının varlığını patide görmek daha da acı verici :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 çok akıllı adamı anladım galiba. darbe amacı iyiyse güzel olur diyor ama bi yandan da sana sorsam halk ihtilali nasıl bişeydir diye. şimdi hem 60 darbesine hem fransız ihtilaline iyidir dersen orda sorun var işte. Türkiye'nin yüzyıllardır yıkamadığı merkeziyetçilik ve koyun olma duygusunu yaşamayı bırakmasını biraz daha ertelemiştir darbeler sadece. Ve kusura bakmayın ama geçen seçimler hakkaten bi halk darbesiydi. Tandoğandakiler yapmıyo o darbeyi "ötekiler" yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar