aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 simdi sen deyince hatirladim, zaten heykelin kafasini atiyo ilk, demek ki o taraftan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o patlayan kız çok güzeldi ya ben de hoşlandım o kızdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 action camera ile çekilen en iyi film deniyor.. amerika'da bulunan arkadaşlarım MUEŞEAMHMTEEAEEAMAEEM falan gibi şeyler söylediler.. çok feci.. 2 ay var daha türkiyede gösterime girmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cam versiyonu düştü rapide falan ama izlenmezki böyle bi film kötü cam versiyondan, bekleyecez artık marta kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şimdi lostla bi alakası yokmuymuş filmin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Pek bir numarası yok filmin ben beğenmedim. Çekimi yordu beni resmen, birde daha bir ekşın bekliyor insan böyle filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hmm filmi izlemedim henüz. sinemada izlerim herhal. ancak filmin tanıtımlarında kullanılan haber görüntülerinde ki şirketin bir sayfası var. http://tagruato.jp/index2.php belki de yaratık buradan gelmiştir. çünkü bir petrol platformunun yıkılma görüntüleri falan var. bilemiyorum tabii. bu arada başka bir yerdeki videoda yaratığın üstünün bir çok küçük böcek benzeri parazit taşıyan canlı dolu olduğu falan söyleniyor çok kısa bir şekilde.. ben bilmem beyim bilir! pardon izleyenler bilir diyorum kaçıyorum edit oilrig in adı chuai station olarak geçiyor. septenber 2007'de açılmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 izledim dandik. american godzilla iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 dün girdi vizyona izleyen var mı? ben izleyemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 benim hoşuma gitti özellikle çekiliş tarzıyla olayın içinde yaşatmasıyla. ama çok özel bir film de değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 film güzel beğendim, öyle baş dönmesi fln olmadı yani abartmış millet. In jj we trust diye çıktık filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 film ülkenın başından geçen bir olayı anlatmıyor bence olay bı cocukla sevgilisini kurtarmaya calısması dıye geldı bana kamera evet olayın ıcındeymıs gibi bi his yaratmış güzeldi yanlız canavar cok az gorundu topu topu 4 5 kez sonra siren caldı olay bitti zaten ama gıdılebilir hoş ama abartıldıgı gıbı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Zaten farkı burada ya.Hep godzillanın ordan oraya koşup ortalığı yıkmasını izledik.Ama bu sefer yaratıkla olan savaşı değilde yaratık ortalığı yıkarken şehirde oluşan anarşiyi görüyorsun Bence çok iyiydi film:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 el kamerasıyla çekilmiş aptal bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 18.01.08 iyi ki yokmuş lost ile bir alakası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 canavarı dharma yaptı demedikleri sürece alakası yok inanın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Filmdeki yaratığı bir daha görmek isteyenler yada merak edenler için resmi : Monster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 kafama takılan bişey var cocugun sevgilisi msj bırakıyor yardım et salon duvarı ustume dustu dıyor fakat oraya gıttıklerınde duvar falan yok ayrıca kızın kalbıne bi demir girmiş neyse onu cıkarıyorlar apartmandan ınene kadar kız ınlıyor falan fılan yola cıktıklarında en önden koşmaya başlıyor garip degilmi biraz ayrıca o kameraya ceken eleman hud mu ne o arkadasım olucak döverim o cocugu lan metroda dedıgı lafa bak metrodakı katili anlatıyor hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 progamer said: Filmdeki yaratığı bir daha görmek isteyenler yada merak edenler için resmi : Monster yani godzilla konseptini alıyosun, alien'daki yaratığı alıyosun, tam olarak olmasa da war of the worlds özentiliğiyle çekiyosun? film bu mu şimdi? Bu filmi niye çekmişler ki ya alala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 nette cam verssiyonundan başkassını bulamadım, varmı divx screener falan filan yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hardter bütün filmi anlatsaydın? spoiler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mr_Hand said: progamer said: Filmdeki yaratığı bir daha görmek isteyenler yada merak edenler için resmi : Monster yani godzilla konseptini alıyosun, alien'daki yaratığı alıyosun, tam olarak olmasa da war of the worlds özentiliğiyle çekiyosun? film bu mu şimdi? Bu filmi niye çekmişler ki ya alala? filmdeki yaratık bu değil. Nerden bulmuş arkadaş bilmiyorum ama alakası bile yok filmdeki yaratıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yaratık bu, doğru resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar