adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 deşifre ekibinden olanlar toplansın burda da küfür edelim bol bol ahefuaehufaehufa:D bide 6 saatte bitirdim ben merak ediyorum diğerleri kaç saatte yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 söylicem herkeze gelicekler başlığa (: deşifre ekibinin dertlerini paylaşalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ne çektiğimi bir ben bilirim bir mınıkım,bir kardeşim bide gökhan:) ayh böle konuşmacılar olmaz olsuun laaanet>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sazan gibi atladık aa ne kolay iş diye :) zydar yan eehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 BEN BÖYLE MÜHENDİSİNDEEE, BAKANINDAAA, O KONFERANSINDAAA, KAYITLARINDAAAA, SES KAYDINI YAZIYA ÇEVİRME PROGRAMINI BİZE GÖNDERMEYENİNDEEE... Off. Çok pis saydırasım var varya. Olm o ne ya. Yalnız dehşet bilgilendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ne deşifresi lan noluyo burda O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 güney bölgesinde oturanlar bekleyin yakında güneş enerjisi kullanımı zorunlu olcak aehfuaehfuaehfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cidden ama olm. Öle demeyin. Acaip arttı bilgim. Off. Süper ya. Zydar. Oldukça yolla bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 1 saatlik kaydı 6 saatte bitirebildim bide son konuşmacı laz çıktı yaaaa yavaş dinliyorum hiç bişi anlamıyorum hızlı dinleyince daha da hiç bişi anlamıyorum nasıl yaptım bilmiyorum valla ahfuaehfuaehf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Lan varya seni bakan yapanaın ben ta.. Yuvarlamadan söyle şu kelimeleri *********!!!*#! dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 zydar sana atış serbest döktür aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 deşifre ekibi nedir arkadaşım niye soyutluyorsunuz insanlardan kendinizi he ? soruyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bunun cevabını ekip başkanı olan zydar'a bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ahanda ko Burdan belittiğim üzere deşifre kaydı yapabilcek pati kardeşlerimize iş imkanı sundum yardım lazımdı zaten banada. Şuanda burda olamyan fakt bu akşam buraya gelicek olan diğer arkdaşlarımızla birlikte kafayı yiye yiye deşifre yaptık. İannaılmazdı herkez içini dökücek. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tesisat mühendisi olmak için konuşma yeteneği gerekmiyor galiba adam hmnmhmnmhmnmh diyor cümle bitiyor diğeri bi cümlede 12 zarf 9 edat tümleci kullanıyor yüklem özne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 benim kayıttan ufak bi parça " büyük ısıtmaları şeye almamız lazım örneğin bölgesel ısıtma " böyle onlarca var yaaa adamlar şey diyip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ulan bilseydim ucunda para olduğunu girerdim. $$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 37 mesaj geldi başvuru yapan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 38. olayım sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şuanda son 1 saatlik kayıt kaldı 22 saatten halletmeye çalıyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bi şarkı patlatıyım o zaman.. Vur davulcu vur davula güm güm gümlesin dıleyy Kız oğlanı sevmiş dünya malı neylesin Lülülülülülülülülülü (Evet zılgıtı arka arkaya lü diyerek çekebiliyom. Arkasından zevzek arkadaşlarım lü de oluşan dudağa dingilce espriler yapabiliyor. Hmpf..) Bu şarkıda halay hızlanıyor. Tehey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yeni yönetmelik geliyormuş hacım işler baştan yapılacak yoğuşmalı kazanlar ve kommbiler kullanılması gerekiyormuş -cleglaw-: ben 3e ye inanıyorum. Enerji verimi Enerji ekonomisi Enviroment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 10 saat daha dinlesek gider konuşuruz çat pat lvl2 makine mühendisi listen 17 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ÖDÜLLÜ DEŞİFRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar