Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Red +1 Eklemek istedim, boğazici kampus :D
Mike Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Taksim; dirty,seksek,joker,riddim,arsen lupen,Sinerji, ( hem cok ucuz hem güzel müzik tekila 3 ytl 70lik 4) yemek olarak klasik patso yada jokerın karsısındaki dürümcü gece 4 de iyi gidiyo. 6 sularında simit sarayı dısında acık yer olmadıgı için, simit sarayında kahve.
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 en cok eskibeyrut-vosvos-beatles-bilimum özsutler arada pi-arsen lüplüp paralar suyunu cekince beslenme amaclı marmara cafe.)
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ankarada gölge,if,nedjima,biziz falan filan. öğreniyoz öyle yavaş yavaş.
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 nargile : caddebostan benzin, moda reçel içki : izmitde doping yada karşıda taksimde leş barlar eglence maç : fener burj,tesadüf play station, poker, batak vs: göztepe piramit, tesadüf, cordon fasıl: cumhuriyet meyhanesi, caddebostan mykones mi ne adını tam bilmiyom karı kız: midpoint, suadiye havelka,trueblue,sortie,moda teras vs genelde yaz yemek :happy moons,acıbadem parfe,kızılkaylar,mercan kafa dinlemek ve muzigi içinde; starbuckslar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sinerji pis bir yer ya. Avrupa: Cafe Pi, Dirty, Urban, Indigo, Peyote, Dogzstar, Balans. Anadolu: Arkaoda, Liman Kahvesi, Karin, Karga.
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Dorock, Arsen Lupi(e)n, bazen Pulp, bazen Akdeniz, bazen Bronx hiç Pi'ye gitmedim. Taksim'de ki nerde? Nasıl bir mekan orası, nedir yani herkes oraya gidiyormuş :)
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 nişantaşı etiler kuruçeşme ortaköy bebek cadde fenerbahçe moda
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 içki için: gate,yer fıstığı maç: piramit,fener... yemek: kzlkayalr, kırıntı,
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 İzmir... Ritz: süper mekan Uğrak: idare eder Bahane: çok hoş ve ucuz bir kafe Hometown: fazlayı ile cool bir maken thePub: kop kop mekanı Dungeon: hardcore salla kafarı Ozze venu: rock tatu: Metal Kaos: hoş ama boş bir mekan Sardunya: hoş ve güzel bir yer
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Taksim Pi,Akdeniz,Balans Bikaç kere de Joker,Oldcity ve Pulp'a gittim de tutmadım pek. Favorim Pi . Cafe olarak Taksimdeki BeatlesCafe güzel. Starbucks'ların da içecekleri süper (:P) fekat kimi zaman pahalı geliyor.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 beatlescafe dediin yerde bira yok diye biliyorum. kahveleri güzel olsa nolur. pi'nin çalışan kızları güzel, her hafta 1 kere uğrar bişeyler içer demlenirim. ama arkadaşlarla oturup muhabbet için iyi yer sadece. biri sormuş nerde diye, tünele doğru istiklalde yürürken taksim meydanına baya yakın bi mcdonalds var solda. onun sokağında ilk soldaki çıkmazın çıkmazında. diğer gittiğim yerleri alexi arkadaşım söylemiş.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 pi'ye daha az gidesim var ama son zamanlarda çok kalabalık oluyor. o yerin olayı o kadar kalabalık olmamasıydı halbuki.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ankara, bodoz kafe ortamı: esperanza, marakesh, msn nargile: bahçelide tabunun nargilesi güzel oluyo. yemek: ankuva biber, değirmen cağ kebap, tavacı recep usta, yıldız aspava. akış: overall, gölge, çok eserse salata. pub ortamı için: drunk, corvus waffle için: lox (galiba buydu adı eheh) fondü ve muhabbet için: kahve dünyası. alışveriş merkezi olayı: armada, cepa. eğer yolum düşerse de arcadium. buğadar.
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ankara, cafe: papermoon,msn,narquele(galiba böle yazılıyor) nargile: seyir ( ümitköy) gece klubu: gitmem genelde house party alem : çubuk barajı yada mogan gölü vilayetleri evinin yanına pavyon : 06 hepsine toplasan ayda 1 kere anca giderim.Doğa sevdalısıyım biraz ılgaza kızılcahamam boluya giderim genelde yada House party rlz
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Taksim Pi 'de Sveta'yı bilmeyenler varsa mutlaka içsin .
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kadıköy:liman kahvesi, lal, karga, belfast taksim:balans, aslanım(nevizade), kafepi
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ginaly gidiyon gidiyon da gel bab bi gece akalım demiyon hiç :D
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ha ben ankarada eve takılıyom. bi de armadaya takılıyom öyle irenç bi hayatım var. bi de son zaman insulaya sardım
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kadikoy: Liman Kahvesi, Kahve Bahane Taksim: Cafe Pi, Akdeniz Surekli ayni yerlere gittigimi farkettim, baska yerlerde takilacagim artik.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet yazınca öyle bir psikolojiye giriyor insan. ama güzel yerler kapandı zaten artık, her yer dandik.
Öne çıkan mesajlar