kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bazen felaket şekilde ram yiyor bu program bende hoş bilgisayar da artık döküntü konumunu aldı benim 12324354 kere yazdım sistem özelliklerini ama bir kez daha yazıyorum; p4 1.4 mhz 512 sd ram geforce 2 (antika) evet şimdi kasmasın diye windows messenger kullanıyorum yıldırım gibi hem sade ama ne biliyim bunun yanında başka bir program önerir misiniz eskiden msn icq zart zurt hepsini bir arada açan programlar vardı onlar sağlıklı mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 http://www.pidgin.im/download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 biraz açıklama olsaydı hakkaten güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kurdum şimdi pluginli mluginli değişik bişey. Daha alışamadım ama. Ben kendi smilelarımızı yükleyebileceğimiz bi msn hayal ediyorum. Çok mu ütopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 açık kod msn alternatifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 windows xp içinde hazır gelen windows messenger ile biraz oynasak tatmin edicek beni aslında, yapmaları lazım msn lite gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pidgin baya iyi. Açıklama pek gerek duymadım. Bir çok protokol destekliyor. Açık kodlu, az kaynak yiyen, rahat bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pidgin oldukça iyi, sadece benim invis. bağlanmama izin vermiyor. önce online olup sonra invis.e geçiyorum. java olanlardan ısrarla kaçmaktayım PUGH! tavsiye etmem. aMSN var misal, arayüzü o kadar çirkin ki! kusman an meselesi, tabii bir sürü yazı, bir sürü seçenek. kendilerine "mesaj atıcam! discovery uzay mekiğini kullanmaya çalışmıyorum.. aloo!" demek istiyorum bol sinirli bir şekilde. içlerinde en hoş ve yalın olanı (haliyle en işe yarayanı) pidgin.. bendeki eksiler ise; -herkesin resmi görünmüyor -sanıyorum webcam hedesi yok -emoticonlar için kendi paketleri gerekiyor ve karşıdakinde msn varsa senin emoticonlarını göremiyor (en azından ben yollayamadım bi türlü) -plugin'lerini yüklemen ve onları okuyup seçmen, aktif hale getirmen falan lazım. (ki her şeyi içinde barındıran programları daha çok seviyorum ben. Neyse ki tüm pluginleri bir anda indirme gibi bişi vardı sanırım) bua arada tabbed chatting falan da var pidgin da. bu hoş bişi tabii. elbette hâlâ msn 'nin her bi şeyini yapabilen ama sade ve az kastıran bir programın eksikliği hissediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mümün linkinden amsni görünce hoşuma gitti yükledim. Bence arayüzü sade görünüyor, en azından msne benzediği için kastırmıyor. Şimdilik hoşuma gitti, pidgin çok bi garip gelmişti. Bide onu kullanacağıma miranda kullanırım, çok da lightweight istemiyorum özelliği olmayan. Şöyle bi ss verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Miranda vardı yıllar önce kullanırdım. Daha sadeydi msm msng a göre ama halen öylemidir bilmiyorum. www.miranda-im.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 pidgin i deniyorum, güzel şu an ek özellikler ekleyebiliyor muyuz ? ekleyebiliyorsak nasıl ekliyoruz ? edit: program çok güzel de nickimi değiştirmeyi bulamadım utanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar