KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 YÜRÜ BE AGALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bot iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Madalyayı alamadan banlanmasa bari sdfsd 1. yi banlattı bi tane daha açtı sınır tanımam diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şaşırdım. hayret ettim. saygı duydum. sonrada iğrendim. tebessüm ettim geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aha benim mesaj attığım konuda da son mesaj onundu :p bozmuşum efsaneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kukuman ı post kasıo die banladılar adam döşüyo geceleri ses eden yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 zorunuzamı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gitmedi de millete post kasma demeyelim yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 aga nedanko ne dedi siz hala neden bahsediyosunuz post kasanlar direk sistem tarafından kendini belli ediyor hede hödö gibisinden şeyler dedi niye takıyosunuzki bu kadar post kasanları kafanıza hayır zorunuza gittiği için bence "o adam post kasıyor bişi diyen yok biz kassak kesin banlanırız" diyerek yaklaşıyosunuz olaya post kasan kassın bırakın ellemeyin madalyasıyla mutlu olsun cnm uğraşmayın alla allaa sabah sabah bi sürü yazı yazdırdınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 post kasan post kassın nolucak alsın madalyasını sevinsin gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 allaan botu kim kodladıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 şikayetiniz varsa herhangi bir konuda yöneticilere mail atın, böyle forum açmayın. haklı olduğunuz durumlarda haksız konuma düşmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar