Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiyevol.91847


pch

Öne çıkan mesajlar

w910i aldım ben ınce surgulu walkman clasmanında.Ekranı yeterınce buyuk yanında 1gb memory verıyorlar ve flashdısk tarzı bır alette verıyorlar.Memory nı flashdısk ın bı bolmesı var oraya takıyorsun ıstedıgın bılgısayardan usb kablosuz verıyı bılgısayrına alabılıyorsun.Onun dısında aletı hem yan hemde normal duz olarak kullanmana ızın verıyor.Sen o an aletı nasıl tutuyorsan ekranıda ona gore rotayson yapıyor.Şarkılar ıcınde sense me dıye bır ozellıgı var aletı sallayınca otomatık shuffle yaparak baska bır sarkıya gecıyor aletı saga sallarsan next song sola sallarsan previous song tarzı ıslem yapıyor.Sarkıları ruh halıne gore gruplandırıp ondan sora ona gore dınleme secenegıde sunuyor.Pılıde baya uzun gıdıyor w910i ye bir bakmanı tavsıye ederım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sound quality is the most subjective parameter that raises most hardened arguments. In Sony Ericsson W950i sound quality is better than in Walkman series phones, and I have no idea how to explain it. The sound was compared with the help of same files and headphones against SE P990i, and it was just better, more saturated. The difference is not critical, but it is noticeable. The manufacturer is not commenting weather changes were made in W950i’s construction in order to improve the sound quality. Judging by our experience, they were after all. The playback quality of this model can be compared with best mp3 players.

demiş http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w950-en.shtml
oldukça güvenilir bir sitedir. Ama sağda solda biraz araştırıp dinlesen daha rahat edersin. Ben 1-2 kere elime aldım o kadar açıp bakmadım bile malesef.

Ayrıca biraz daha beklersen W960 çıkacakmış. Çok dikkat çekici bir model ama ne zaman çıkar bilemiyorum.

http://www.mobile-review.com/phonemodels/sonyericsson/sonyericsson-w960-en.shtml
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...