Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D-SLR...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullandığınız ve memnun kaldığınız, ısrarla önerdiğiniz, yeni çıkmış olmasa daha iyi olur japonya'dan yılbaşı indiriminden kumpas yapıcam arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum.
Nikon, Canon, Olympos dışında önermeyin lütfen...
Mesaj tarihi:
canon rebelxt kullanıyorum,cok memnunum ama indirime gore daha iyi makinalar alınabilir,
zaten artık 350d yerine direk 400 almak daha mantıklı gibi.
bunun yanında pahalı bir makina almıyım diyorsan cok uygun 400d kiti ile birlikte ve yanında isine yarayacak bir de lens alabilirsin.
bir de seni memnun kılabilecek ozellikler nelerdir dslr icin:)
Mesaj tarihi:
Ferrero said:

Nikon, Canon, Olympos dışında önermeyin lütfen...

ayıp ettin. Pentax K10D ya da Pentax K100D diyebilirdim halbuki. Bir pentaxcıya sor anlatsın, hatta o kesmezse bir piyasadaki objektiflerin karşılaştırmasını yap :)
Mesaj tarihi:
nikon d80 i öneririm, su anda kullanmakta oldugum makine...

kardeşi nikond40 a göre bir adim daha user friendly kendisi..iki adet scroll (biri aperture digeri shutter icin) gayet kulanisli kiliyor kendisini..ki bu ozellik canonda bir ust seviyedeki makinelerde verilir (idi en son biraktigimda:) )...ilaveten hafif ve ufak bildiginiz rakipleri ayarinda bir makine..preview hizi falan da gayet iyidir..

guzel tatli makine yani..butçenize göre ve kullanim alaniniza göre bir 'super zoom', yada sabit lens seti ile uzun süre götürür..3 yillik bir süre zarfinda da 2ci el piyasasi gayet akıcı olur gibime geliyor.

ama bilinki işin sonu yok.. çıktıkça çıkarsınız kullanacaginizdan fazla bir dolu özelliklerle donatilirsiniz.. :)

ps. ama ama ama sabit lensler cok daha kaliteli degil mi efenim neden super zoom kullanimki diyenlerde olabilir...haklisinizdir da..ama o ilave lensler cantasi ve agirligi ile 'hobinizi' kullanimi zor ve nerd bir hale dönüştürebilir.
Mesaj tarihi:
D80 guzel makine ama iyi fiyat bulursan japonyadan D200 falanda alabilirsin. Herşey fiata bağlı daha doğrusu. Daha doğrusu parayı makineden çok lense yatırmak lazım :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
d80 aldım bu arada ben geçen hafta.
memnunum da gayet. 400d almadığıma da memnunum da fiyat tuzlu oldu işte türkiyede olduğu için.
yurtdışında d200 alınırdı bu parayla yani.
  • Yeni Oluştur...