Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kullandığınız ve memnun kaldığınız, ısrarla önerdiğiniz, yeni çıkmış olmasa daha iyi olur japonya'dan yılbaşı indiriminden kumpas yapıcam arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum. Nikon, Canon, Olympos dışında önermeyin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 canon rebelxt kullanıyorum,cok memnunum ama indirime gore daha iyi makinalar alınabilir, zaten artık 350d yerine direk 400 almak daha mantıklı gibi. bunun yanında pahalı bir makina almıyım diyorsan cok uygun 400d kiti ile birlikte ve yanında isine yarayacak bir de lens alabilirsin. bir de seni memnun kılabilecek ozellikler nelerdir dslr icin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 nikon d80 ile canon 400d arasında kaldım ben de. yılbaşında alıp getirecek misin napacaksın anlamadım. bana da getirsene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 canon 400d kullanıyorum.çok memnunum daha bi sakatlığını görmedim..diyeceğim odur ki tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ferrero said: Nikon, Canon, Olympos dışında önermeyin lütfen... ayıp ettin. Pentax K10D ya da Pentax K100D diyebilirdim halbuki. Bir pentaxcıya sor anlatsın, hatta o kesmezse bir piyasadaki objektiflerin karşılaştırmasını yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ucuza alabileceksen D80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 D80i daha yeni aldım ama henüz çekim yapma test etme şansım olmadı. Fakat netten okuduğuma göre baya gzel bir makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nikon d80 i öneririm, su anda kullanmakta oldugum makine... kardeşi nikond40 a göre bir adim daha user friendly kendisi..iki adet scroll (biri aperture digeri shutter icin) gayet kulanisli kiliyor kendisini..ki bu ozellik canonda bir ust seviyedeki makinelerde verilir (idi en son biraktigimda:) )...ilaveten hafif ve ufak bildiginiz rakipleri ayarinda bir makine..preview hizi falan da gayet iyidir.. guzel tatli makine yani..butçenize göre ve kullanim alaniniza göre bir 'super zoom', yada sabit lens seti ile uzun süre götürür..3 yillik bir süre zarfinda da 2ci el piyasasi gayet akıcı olur gibime geliyor. ama bilinki işin sonu yok.. çıktıkça çıkarsınız kullanacaginizdan fazla bir dolu özelliklerle donatilirsiniz.. :) ps. ama ama ama sabit lensler cok daha kaliteli degil mi efenim neden super zoom kullanimki diyenlerde olabilir...haklisinizdir da..ama o ilave lensler cantasi ve agirligi ile 'hobinizi' kullanimi zor ve nerd bir hale dönüştürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mono mankenlerin resmini çekiyormusun hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hehe bi suredir malesef ama bakalim 3 ay icinde birseyler olacak gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Aralık ortasında Nikon D200 için büyük bir indirim olacakmış Vatan Bilgisayarda, yakın zamanda alacak olanlar o indirimi de bekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Absolut said: Mono mankenlerin resmini çekiyormusun hala mono said: hehe bi suredir malesef Ahahh bu nedir abi paso erkek model mi yolluyorlar? adam malesef dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gayworld çekimlerine vermişler monoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 AMAGAWWDD FABULOUS! GOOOORGEOUUUSSSS!!! typonun gücü önünde eğilmek durumundayim bu durumda eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 paso erkeghk çektiriyorlar adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 d80 ya da 400d alıyım bari. kumpas yapıcam çok sağlam indirimler oluyor japonya'da yılbaşında. aldırıp getirticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 D80 guzel makine ama iyi fiyat bulursan japonyadan D200 falanda alabilirsin. Herşey fiata bağlı daha doğrusu. Daha doğrusu parayı makineden çok lense yatırmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Canon'dur. En kötü rebel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pentax k10d, fiyatına göre müthiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 d80 aldım bu arada ben geçen hafta. memnunum da gayet. 400d almadığıma da memnunum da fiyat tuzlu oldu işte türkiyede olduğu için. yurtdışında d200 alınırdı bu parayla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 900ytlye canon 400d kit aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 1000 ytl civarı zaten tüm sirkecide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 nikon kız makinesidir. /ve olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sly-One said: 1000 ytl civarı zaten tüm sirkecide. kit nasıl 1000ytl abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 öyle. geri ödeme kampanyası vardı bu ara, 1200 lük kiti alıosun 150ytl geri ödeme yapıyolar 1050 ytl ye gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar