paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, Bence bu tarz patlamayı esas yaşayanlar; - Opel (Corsa ve Astra) - Renault (Clio) - Fiat (Albea, Doblo) - Hyundai (ismi unuttum :P) - Kia (o ufak şeylerden işte) Toyota benim gördüğüm ağırlıklı olarak Avensis kiralıyor yönetici sınıfı için ve sayı olarak da çok değiller. Yani patlama yaşatacak bir satış rakamı yok. Kezâ, VW'da Jetta ve Passat sunuyor bu kiralama hizmeti için. Gözlem yeri; Intercity/Dudullu bakım merkezi. İş yerime yakın olduğu için yolda arçları görmek çok kolay :D Saygılar.
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 middle management icin diyorum zaten, executive arabalar avensisden asagi olmaz. opel corsa'nin ticari versiyonu ecza depolarinin favorisi, kia'lar anadolu grubunun satis ekibinin araclari, renault kiralik megane gordum oyakbankta staj yaparken vs vs. herneyse, gecen sene araba bakmis biri olarak, haricten gazel okumuyorum ben. ortam tekrar alevlenmesin ama israrciyim kisisel gorusumde. tavsiye edenin gunahi boynuna.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, pwnbot said: tavsiye edenin gunahi boynuna. :D Saygılar.
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 son indirimlerle golf bu listeye girebiliyo ancak 1.6 fsi olmak sartiyla :) astra astra astra
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu arada baktim da, 34 bin ytl'lik fiyatiyla seat leon stylance paketi de bu kategoriye giriyor.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Clio Authentique 1.5 dCi 80 bg. ABS-Stil Paketi 34,090 clionun görüntüsü corsadan daha çok hoşuma gidiyo benim. zate sadece görüntü olarak bi fikrim var.
Öne çıkan mesajlar