proggorp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 günlerden bir gün boş derste okulda gezerken dev e rastlıyorum.geliyor diyor ki "abi bi şarkı dinletçem on numara" diyor. dinletiyor da netekim. daft punk olduğunu söylüyor. bugün yuutupta gezer iken bu şarkının yontulmuş haline rastlıyorum.sizlerle paylaşmak istiyorum neticede. buyrunuz bu oricinali: http://www.youtube.com/watch?v=DgBgnoEY4iM buyrun bu da acapella şeysi: http://www.youtube.com/watch?v=wQVEPFzkhaM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Iyiymis. Kanye West - Stronger, bu da baska bi yorumdur sarkiya, hatta favori sozlerimden biri: Girl you're making it Harder, better, faster, stronger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Düşünce güzel de, alakası yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben de bunu kanye west için yapmışlar diye biliyodum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 alakası var ama daha iyi olabilirmiş, ah aiyi bi versiyonu olucaktı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çok kalitesiz, ciddiyetsiz abi. Ama dediğim gibi, düşünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tamamı elektronik olan bir parçadan zaten ancak bu kadar acapella olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bi ara c64'un sid muziklerini acapella yapmışlar, tümüyle elektronik 8bytlık 3 kanallı şarkılar (tabi böle dediğime bakmayın muhteşem şeyler yapmış adamlar) ve muhteşemdiler bulursam linkliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Biraz okul müsameresi havası olmus ama eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar