Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Magtheridon serverında oynuyan kimler var? Geyik yapabileceğimiz, soru sorabileceğim, yardım alabileceğim, instancelara çağırabileceğim birileri olsa güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Fortinbras Human Mage olarak ben varım ama çok oynamıyorum son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 horde istiyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben vardım uzun zaman önce blood elf lock sky ama migrate ettim arkın server a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 nick i yaz bi /w atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yaz işte nicki, görünce selam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben varım kungen tauren warrior bi de kankam vardı clinkz lock çekinme sor istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lol. Ben varım ama acc. kapalı şu an Jander BE hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mulgear6 said: ben varım kungen tauren warrior bi de kankam vardı clinkz lock çekinme sor istedigini bende awake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 alliance tarafında olan yok mu peki pvp yapıyorum bu ara sadece var sa bi tell atsın nicki yazdım yukarı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dunya kadar adam olmalıydı ally kısmında :D hordelar en son mıgrate ettıler en azından benı tanıdıgım 20 30 ınsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cogu ally da migrate etti turk ama hala var bi kac kısı die biliorm bırak pvp istiosan maght ı ..stormscale a alalım sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kungen clinkz awake'e selam ederim, ekliyorum madem öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 lol? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 omg retard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 eğlendiniz mi bari gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ben sahsen eglendim. Hatta bu dialogu simdi Konu Disi'nda yapilan saksakciligin altina koyacagim ki sahitligi gecmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 hayır başından beri birşeyler döndüğünü düşünüyorum da, denilerden hiç bir bok anlamadım. :S erkek adam olun kardeşim, adabıyla söyleyin şunu, magtheridon'da mısınız değil misiniz? karı gibi peçetenin arkasından konuşmayın, hiç bir şey anlaşılmıyor dediklerinizden çünkü. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 -Wissy said: Ben sahsen eglendim. Hatta bu dialogu simdi Konu Disi'nda yapilan saksakciligin altina koyacagim ki sahitligi gecmesin. al işte tam da dediğim gibi "karı gibi" bir mesaj daha. 1- neden eğlendin 2- hangi dialogu 3- şimdi derken? 4- konu dışında yapılan şakşakçılık da ne olaki? 5- şahitliğinin geçmesi de nedir? hayır tamam adminler "gizli kapaklı" konuşmalara hiç bir yaptırım uygulamıyor olabilir, banlanınca geri dönme sanşınız da olabilir. ama ciddi anlamda adam gibi konuşursanız, dediklerinizi açık açık söyleseniz herkes gayet mutlu olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kari gibi forum maskesi altindan insanlara `kari gibi` savurmak iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 wissy'cim doğru dürüst konuş, ne diyceksen çık söyle. merak etme moderatör değilim, tak diye mesajını silmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 kungen, meşhur nihilum'un gm'i. sen ekledim diyince gençler eğleşmiş! senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben de diyorum bu adamı bir yerden gözüm ısırıyor. iyi ki ilk mesajlardan kıllanıp şuraya karakter nickini yazmamışım, bu kadar komik insanlar (daha da komiği birisi moderatör olmuş) varken kim bilir direk blizzard'a yalancı şahitlik yapıp karakteri bile banlatırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Suna biri bir bolumde moderatorluk verse de biz de kurtulsak.. Ne komplekstir kardesim bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar