synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ocakta pişirmeye çalıştığım balık saatlerdir pişmemesine rağmen tüm ev balık koktu açlıktan ölüorm bunun pişeceği yok ne yapmalıyım?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilk olarak ocakların üstündeki havalandırma aç kokuyu emer o cam falanda aç..bide balığı öle tavayamı koydun sadece nasıl pişiriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 öle koydum tavaya walla:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Unlamadım deme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kızartmak istemiorm ki ben:) aliminyum folyoya sar dediler işe yarar mı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 afferim abi:D balığı piç etmişsin:D al o balığı tavadan tavaya biraz yağ koy o kızışsın bu sırada balığı unla varsa mısır unu olsun sonra koy tavaya alt üst yap falan 5 dkya pişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 fırına koycam ozmn fırını yak öle tavada balık pişmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 balığın ne olduğuda önemli her balık kızartılmaz yada fırınlanmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adam balığı tavaya koymuş bırakmış artık o balığı beyin güclerini kullanarak bile pişirsen mübahtır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 of kaderine terk etmis adam baligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bi vazgeçtim attım balığı:D burger kingden sipariş verdim hamburger ftw!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 O balığı bulamayanlar var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 balığa işkence yapıp atmış resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bilim için denek olarak kullandı onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alimunyum folyoya saracaksan onu fırında yapman lazım tavada alimunyum folyoda zor sanki ama orjinal bir deneme olurdu :p balığına da bakar tabi ama küçükse unlayp tavada ya da fritözde yapabilirsin ama büyükse ya mangal ya da fırın en iyi seçenek olur. Alimunyum folyoya saracaksan önceden üstüne nar ekşisi dök alimunyum folyonun içine de soğani maydanoz vs gibi şeyler de ekle birlikte pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar