Larva Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Denizli nin attığı golde carlos bozuyo ofsaytı yan hakem denizlili yasinin önünde diye bayrak kaldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ee cizginin ustundeki roberto carlosu da gormuyosun heralde top ayaktan ciktigi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 adam aktif bölge içinde kaleciyi önlüyor kuralları öğrenin azıcık plzz no cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 suBzer0 said: Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum. aytimania said: denizliden gollü bi beraberlik bekliyorum ama galibiyete yakın olan taraf denizli bence toggie said: alex yok. yusuf yönetir. BulletRide said: üst biter. theCio said: berabere MrLevie said: denizli yenilirsen eğer zamanında verdiğimiz teşvik primleri haram olsun! KTNXBYE PWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ok sori bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet yenildi ve verdiğimiz teşvik primlerini haram ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mac berabereydi yalniz, ah hakemler ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 g3nklemişler beni, gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Madcat said: adam aktif bölge içinde kaleciyi önlüyor kuralları öğrenin azıcık plzz no cry. aktif bölge yorumunu ofsayt için yaptığını varsayarak gene tekrarlıyorum denizlinin en uçtaki oyuncusu ofsayt değil, r.carlos la aynı hizada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Larva said: Madcat said: adam aktif bölge içinde kaleciyi önlüyor kuralları öğrenin azıcık plzz no cry. aktif bölge yorumunu ofsayt için yaptığını varsayarak gene tekrarlıyorum denizlinin en uçtaki oyuncusu ofsayt değil, r.carlos la aynı hizada. aga iste, goz lazim. sonra hakem hakli demeye mide lazim. ama elemanda iskembe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya aslında futbol bölümü için girerken bi teste tabi tutucaklar anlamayanlar kalır zaten isim de vermeyim tek tek kendilerini biliyolar ömür billah giremiycek sonra futbola anlayan gelsin futboldan ya hayatında topa vurmayıp ayda yılda bi maç izleyip ben şu takımı tutuyom diye fanatik adamlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Doğanın kanunu böle istedi,güçlüler her zaman kazanır.Geri sayımı bu andan itibaren başlatıyorum.8 Aralık 2007 Yer:Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu,Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çok seviyorum fener yenince ağlayanları,aşkımsınız. öyle komik oluyorsunuz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 abi aglak dolmus turkiye, denizlinin tdsi falan da agliyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 0-1 ne ya. delirtecek bu takım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 haftaya gs yencek onu söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alt biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Madcat said: suBzer0 said: Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum. aytimania said: denizliden gollü bi beraberlik bekliyorum ama galibiyete yakın olan taraf denizli bence toggie said: alex yok. yusuf yönetir. BulletRide said: üst biter. theCio said: berabere MrLevie said: denizli yenilirsen eğer zamanında verdiğimiz teşvik primleri haram olsun! KTNXBYE PWNED Ne diyiceğimi bilemiyorum abi , futbol bölümünde maç hakkında yorum yapmakta yasak olmuş. Ne diyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Madcat said: suBzer0 said: Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum. KTNXBYE PWNED emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 maçtan önce yorum yapmak mekruhsa,marsilya maçından önceki 0-9 yorumları hatırlatmak isterim.çoğu kişi denizlinin bu maçtan en az 1 puan çıkaracağını düşünüyodu. ve az daha öyle de oluodu.maçtan sonra yorum yapmak çok da zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 RayCharles said: Madcat said: suBzer0 said: Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum. KTNXBYE PWNED emin misin? vallaha 1 daha okudum da harbiden güzel yorum yapmışım :) Yusuf'un maçta oynamaması , hakemin maçı etkilemesi filan.. saolasın RayCharles iyi hatırlattın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 lafı mı olur görevimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar