Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19:00 CumartesiDenizlispor - Fenerbahce

nocom

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:
Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum.

aytimania said:
denizliden gollü bi beraberlik bekliyorum ama galibiyete yakın olan taraf denizli bence

toggie said:
alex yok.
yusuf yönetir.

BulletRide said:
üst biter.

theCio said:
berabere

MrLevie said:
denizli yenilirsen eğer zamanında verdiğimiz teşvik primleri haram olsun!

KTNXBYE

PWNED
Sosyal ağlarda paylaş

Larva said:
Madcat said:
adam aktif bölge içinde kaleciyi önlüyor kuralları öğrenin azıcık plzz no cry.

aktif bölge yorumunu ofsayt için yaptığını varsayarak gene tekrarlıyorum denizlinin en uçtaki oyuncusu ofsayt değil, r.carlos la aynı hizada.

aga iste, goz lazim. sonra hakem hakli demeye mide lazim. ama elemanda iskembe var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında futbol bölümü için girerken bi teste tabi tutucaklar
anlamayanlar kalır zaten isim de vermeyim tek tek kendilerini biliyolar
ömür billah giremiycek sonra futbola
anlayan gelsin futboldan ya
hayatında topa vurmayıp ayda yılda bi maç izleyip ben şu takımı tutuyom diye fanatik adamlar değil
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
suBzer0 said:
Fenerbahçe'nin belkide bu sezonki en zor maçlarından 1 tanesi. Çok formda olan Denizli spor Yusuf'un önderliğinde (yusuf kendini maça verirse) Denizlide fenerbahçeyi çok zorlar. 3 sonucada açık bir maç , eğer hakem faktörü filan işin içine girmezse ben bu maçı Denizli'nin kaybetmiyeceğini düşünüyorum.

aytimania said:
denizliden gollü bi beraberlik bekliyorum ama galibiyete yakın olan taraf denizli bence

toggie said:
alex yok.
yusuf yönetir.

BulletRide said:
üst biter.

theCio said:
berabere

MrLevie said:
denizli yenilirsen eğer zamanında verdiğimiz teşvik primleri haram olsun!

KTNXBYE

PWNED

Ne diyiceğimi bilemiyorum abi , futbol bölümünde maç hakkında yorum yapmakta yasak olmuş. Ne diyim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
suBzer0 said:

KTNXBYE

PWNED

emin misin?
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:
Madcat said:
suBzer0 said:

KTNXBYE

PWNED

emin misin?

vallaha 1 daha okudum da harbiden güzel yorum yapmışım :) Yusuf'un maçta oynamaması , hakemin maçı etkilemesi filan.. saolasın RayCharles iyi hatırlattın :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...