Pha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Lan olm Larsson'u bi tek ben giyebilirim İldeniz akıllı ol, o formaya el koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sen larsson'un nasıl yazıldığını öğrenirken biz celtic liydik :) bana yeni orjinal celtic forması getir larssonlu formayı götür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evt gelemiyorum da sonrasında dotaya gelirim belki. AMA bir ihtimal yetişirsem oynarım acımam asdasd. 3 deil 4 olsa KESIN yetişirdim de. lanet olsun alacagınız saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ee 4 e kaydıralım abi söyle holy ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4 e kaysın gelirim. fikirtepede 4 e doğru bitecek işim ordna kadıköy max 15-20dk. belki 10 dk gecikirim yani ki tüm maç koşmıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 göztepe hilalde maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4 e kayarsa jankis de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4'e kayarsa kaskol da alayim hava soguyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gençler maçtan önce birşeyler yapalım mümkünse, arayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 mactan once isinmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 maç oranları khala-dela-cavanaghi-wishmaster-babacum-kender-griz 1.02 -5 handikap diğerleri 25.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gençler maçı 4-5 e alsak ? khala bak slycan ile cankızcan da gelebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 alalım abi holy e ulaşmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kenderle grizi bizim takıma verin maç 4 te olsun görürüm handikapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4-5 oldu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gr@lsın holücan. 2 kişi daha lazım şimdi. subzero ve antikor geliyolar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tabelacı arcane olsun skor felan tutarız resim çekelim video çekelim geçen maç yapılmadı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 videoya gerek yok, tek sut anlarimi cekseniz yeter. cep telefonu yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gençler alooo 6 ya 6 oynicaz 2 adam bulmazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 subzero-antikora özel msg yolladım hemen ulaşırlar umarım haber çıkmassa adam aramaya başlarız forumu takip eden varsa +2 lazım gelemk isteyen yeni bünyelere açığız subzero-antikordan haber çıkmassa eğer duyrulur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 khala said: maç oranları khala-dela-cavanaghi-wishmaster-babacum-kender-griz 1.02 -5 handikap diğerleri 25.75 ay götüm kalktı kesin benim olduğum takım yenilir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 khala dotada ezdigim icin beni karsi takima atti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Son oyun yargıda kusur etmedim. Geri gelebilirsin.Mirana FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 +2 lazım subzero başka bi plan yapmış gelemiyo antikordan da haber gelmesse 2 kişi eksiğiz moda da yapıcaktık 6v6 paşalar gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bisey olmaz, kosucak olsam genis alanlari severim de pek niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar