Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ölürken yanında arkadaşlarını da alsın birlikte ölsünler
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ne fark eder ki kendi gibi binlercesini yetistirdi sagliginda
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hiç humanist falan değilim , gebersede kurtulsak..
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Şimdi bu ölünce bizim malum medyamız ne hallere girer çok merak ediyorum.Ayrıca geberince ülkeye gömülmesine de karşıyım...
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 cık cık cık, yasaklanmadı mı bu tarz konular?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hakan Sukur gelicekmis feto yerine
Slat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bırak forgiver laf salatası yapmayı.. Bu herifin yediği boklar ortada.. Sürünerek ölmesini umuyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Syn said: kalp kalp değil heart of tarrasque ne ölmez adammış bu ya kaç yaşında Nerden geldi aklına? Ahah
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 forgiver said: ilk defa gördüm böle bişey hasta olan biri hakkında topic açıp, ölsün, gebersin yazılıyor Hasta olan biri feto. Normal bir insan degil, Turkiye'ye zarar veren bir insan. Olmesin ama bence de, biz iskence yapa yapa oldurelim.
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 N'apmış bu ülkeye bu adam (gerçekten bilmiyorum)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Razien said: N'apmış bu ülkeye bu adam (gerçekten bilmiyorum) sen anlamazsin razien, bosuna kasma
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 üniversiteye başlayınca tanırsın..
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alala.. enteresan.. tipin çok kayık o zmn.. sana gelmemişler.. :)
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Türkiye'ye nasıl zarar veriyorlar öğrenebilirmiyim ? Kaynak gösterin inceleyeyim bende bilmiyorum..
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mADmaXimus said: Razien said: N'apmış bu ülkeye bu adam (gerçekten bilmiyorum) sen anlamazsin razien, bosuna kasmalaf söyledi balkabağı
QemaL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Razien öbür tarafta biz onlarla dalgamızı geçicez boşver fani dünyada canımızı sıkmayalım...
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 forgiver said: bi tane de count down yapın bari tam olsun süper fikir +1 OOOOONN...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Özetle belki tüm irticai faaliyetlerin arkasından bu adam çıkar kurcalasan diyim sana. Öncelleri de var tabii bu da devamı niteliğinde. Siyasete girmek yerine siyasi kuklalarının iplerini çekiyor Amerika'dan. Hayır zaten bu ülkeye kötü bir şey yapmadığına kendi de inanmıyor ki Amerika'dan dönemiyor bir türlü yıllardır. Dönse ilginç olur aslında.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @razien: ciddi ciddi soyledim, sen yobaz bir adamsin(?) sana anlatsam, aa ne guzel yapiyor nesi kotu diyeceksin
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 QemaL said: Razien öbür tarafta biz onlarla dalgamızı geçicez boşver fani dünyada canımızı sıkmayalım...Bi tane hareket borcum var zaten
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mADmaXimus said: ciddi ciddi soyledim, sen yobaz bir adamsin(?) sana anlatsam, aa ne guzel yapiyor nesi kotu diyeceksinSenin buna hüküm verebilmen için önce ego , kompleks ve bilimum kişilik bozukluklarından kurtulman lazım
Öne çıkan mesajlar