Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Sam said: hellgate çıkalı yıl oldu, o_o güzel mi peki?
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cavanagh said: ekran philips sanırım aynı benimkiyle=) yup çok memnunum valla kendisinden :D
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GwindonSurion said: fromthehell ve a-r-e-s duvar kağıdınızı paylaşırsanız sevinirim ^^ Bıyrın;
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o hava durumu takvim falan olan programın adı nedir ? ben webshots kullanıyorum da o da pek şekilmiş
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 4. sayfada dehşet verismler var ya doruk ve wildpervert paylaşabilirse çok sevincem arkdaşlar size zahmet:D
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tellos said: 4. sayfada dehşet verismler var ya doruk ve wildpervert paylaşabilirse çok sevincem arkdaşlar size zahmet:D http://interfacelift.com/wallpaper/details.php?id=1437 burdan çözünürlüğüne uygun olanı seçersin ayrıca site çok güzel takip etmenizde yarar var, ben rss le takipçisiyim :)
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 wildpervert said: cavanagh said: ekran philips sanırım aynı benimkiyle=) yup çok memnunum valla kendisinden :D ekranın hoparlörlerini bağladın mı sen kullanıyomusun onları ben onlarla uğraşmadım ama ekrandaki usb çıkışı baya işime yarıyo=)
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 logitech 2+1 kullanıorum, ekranınkiler çok boktan ama dediğin gibi usb güzel oluyo.
bega Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Happy unicorn'cum, widescreen ile pek şahane oldu. odamın duvarında da aynısından olcak yakında, puzzle'ını bitirebilirsem :D happy unicorn http://img.photobucket.com/albums/v242/bega/aralkmu.jpg
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 MoriQ çok iyimiş bende koydum ama masaüstüm tamamen dosyalarla kapşı olduğu içim hiç bişi göremiyorum temizlemeyede üşeniorum siyah bi paint resmi benim masaüstüme en iyi uyan
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 GwindonSurion said: fromthehell ve a-r-e-s duvar kağıdınızı paylaşırsanız sevinirim ^^ 2 gün gecikmeli de olsa, utanmadan resmi ekliyorum;
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bi türlü düzgün rainlendar / rainmeter skini bulamıyorum. Ayrıca Geri Dönüşüm Kutusu GG maltazar
Öne çıkan mesajlar