Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 - yok artık?! dediğiniz duyar gibiyim ama hiç demeyin! delircem ya aralık oldu millete yazın gitmez bize gelir bu sinekler iyi alıştılar adam dışarda kar yağcak hala ısırmaya kasıyor ya. bide gece uyurken kulağıma gelcekler bi anda vızzzzzz diye en çok ondan korkuyorum. bu sinekler hakkaten delirmiş ya kesin sineklerin evrimleşmiş hali falan soğuğa dayanıklılar gerzekler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hahah valla başlığı gördüğüm saniye yok artık demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ev soğuk değilse yaşarki o. evi soğut evi. sdfsdf savaş onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Penthesilea said: yok artik+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aralıkta dondurma yemeyi biliyosun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 monitörün üstünde bana bakıp el sallıo bunlardan biri -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dasaaa;02 Dec 2007, 03:34 said: (bu arada kolumu bu kış ortasında sokup, yaz tadı yakalamamı sağlayan sivriye sevgilerimi ve ab rh+ kanımı hediye ediyorum. gece gece güldürdün beni çok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eskişehirdede war o yüzsüzlerden odada 2 tane wardı terlik attım kafalarına ölmediler en son kafasına glade sıktım öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Penthesilea said: yok artik +1+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Shalafi said: Penthesilea said: yok artik +1+1 +1+1+1 = 3 ahuahaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 k.cekmece boklu golunun yanında evim burda bile sivri sinek yok yuhhanes diyorum san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar