Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 FR zirve yapali asir oluyor. Eski Shandril, Netheril, Harpers, Icewind Dale kitaplari filan zirveydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: Dragonfire said: swords and song un son kitabı çevrilmedi türkçeye Dream Spheres ama diğer Elanine kitapları kadar iyi değildi açıkcası. Yazarlarda bir gerileme söz konusumu FR için acaba. Eski kitaplar dahamı iyi? FR zirve yaptı ve artık düşüş devresinemi girdi? last mythal serisi elfgasmdı last mythal iyiydi. antolojisi daha iyiydi geriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Uzun zamandır amazondan ingilizcelerini topluyordum, dün itibariyle Markuz Heitz in kitabını bitirip Homeland e başlayabildim. Salvatore beklediğim gibi. Belki bir gün bütün Forgotten Relams kitaplarını okumuş olurum, o yüzden şu post şurda dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Neverwinter Tales Çizgi romanlar niye çok pahalı? Romanın tamamı mı aktarılıyor çizri romana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hmm normal 24 sayfa comics değil onlar, 136 sayfa diyor, 20$ altı olduğu sürece normal fiyat olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 elindeki Kara Elf Üçlemesi'ni satan varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Taa ilk ciktiklarinda almistim, ver adresini yollayayim. Kargoyu odersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 adam ya! öm atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar