Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Başlıktaki Sorum açık.Arama yaptım birşeyler çıktı ama bir türlü emin olamadım.O yüzden bir sorayım dedim. Gom player .mkv oynatır mı?Sorun çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 .mkv oynatıyor GOM Player ama bende problemli oynatıyor. Akıcı değil. Gerçi çözümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Media Player Classic en güzeli herşeyi oynatıyor aslanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Lath nedir tedavisi .mkv'nin bende fark ettim şimdi deneme amaçlı 1 bölüm indirdim kalite harika ama akıcı değil. çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 vlc dene, ben de totem de cok yavas calisiyodu, vlc de calistirdim sorunsuz claisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben 3 player'ıda bulunduruyorum sonuçta. Media Player Classic, GOM Player ve VLC Player... GOM'un kendi mkv codec'i iyi olmadığı için öyle. Programın içinden x264 çözücüyü external codec yapsın diyorsun oluyor. Yerini hatırlamıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hee bendeki gom da süper yavaş çalıştırıyor :F böyle slow motion gibi oluyor konuşmaları fln :F vlc de izliyorum mkv leri 7 tane fln player yüklü birinde olmazsa diğerinde oluyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 media player classic yada bs player. bide dogru codec leri yuklersen sorunsuz oynatırsın. Klite codec i oneririm google dan arat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oynatır firewallu kaldır bırak ceksin gom codecleri sorna acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar