Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Saol yayın için çok güzeldi. bide rica etsem playlisti buraya kopyalarmısın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O çaldığı alet neyse çok güzel çalıyo yahu. İnsanın içi hödötlüyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 çıkmayın ben giricem ardından, ne kadar dururum belli değil gerçi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ne çalıcağına bağlı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 elektronik, downtempo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tabi ali yuvarlağı çıkmayacak, o da ayrı mesele=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O zaman bir şarkı daha çalıverip çıkarım ben, sizi zaugna beyle baş başa bırakırım efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Elhamdrüllah müslümanız diyor, yayını böyle devrediyorum Arda'ya. Biyerine girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ALİ, ŞAKA MISIN???? ehah süper, buradan nası toparlarsın ki yayını=) rezil herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Aha dua çıktı neresinde amin diyecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi adam bilerek sabote etti yayınımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ahaha teşekkür ederim ifinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 KOŞ KOŞ BİTTİ!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yayınım bitti efendim, kendi programımı dinlemek isterseniz her zaman beklerim, umarım dinleyen 6-7 kişiyi memnun edebilmişimdir, Overseer sana da çaldıklarımdan hatırladıklarımın listesini atıyorum efenim, sonra da yatacağım zaten. Hepinize iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi mikrofonu uzak tut kulağımı haşat ettin :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Zaugna sadece bana caliyorsun, 4'te uyandim kahvalti muzigi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu da son parçam olsun, yatayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 iyi sabahlar herkese, gotan project son parçaydı (cidden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 devralayım istek alabilirim, listeyi attım ilgili topike =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yayinlardan sonra playlistler verilsin mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yayinin sesi nie cok kısık? daha dogrusu boğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mikrofon açık kalmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 arada diyorum kapi sesi geliyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Boğukluk sorununu çözemediğimden kapadım yayını, soruşturayım onu teşekkürler =) 1. The Doors - Riders on the Storm 2. Queens of the Stone Age - Auto Pilot 3. Whitesnake - Here I Go Again Vinnie Moore girdi araya istemeden, hatırlayamadım hangi şarkısıydı, 5. Ulver - Naturmystikk 6. Old Man's Child - In Quest of Enigmatic Dreams 7. A Perfect Circle - 3 Libras (acoustic) 8. Kiss - Comin' Home (unplugged) 9. Amorphis - My Kantele (acoustic reprise) 10. Queens of the Stone Age - I Never Came Bu saatte bu kadar çıktı ehe Kapıyı açmadım gerçi de klavye sesleri duydum ben de, leptaptan kontrol ettim harbiden mikrofondan galiba lol. Acemilik olur öyle ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar