Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Herkesi yayınlarımıza bekleriz. http://89.149.202.94:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Funky Gimli'Yle The Manic Funky Disco programı sürmektedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 iyi gidiyo yayın gimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yayın habersizce gitti help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ven yu pist ol ovır may bılek ketıl, ya masta bin... HAAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 belli bi tür / grup talebi olursa elimden geleni yaparım kafama göre amaçsızca girdim gibi şarkılar çalarken çağrışımlarla şekilleniyo playlistim o yüzden siz de bişiler diyebilirsiniz 2 dinleyicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 in two minds istiyorum riverside dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Playlist var mı bakınabileceğimiz bu arada abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hm playlist şansımı denerim yani isterseniz liste var hazırda ama upload etcek yer gösterin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 arkadaşlar özür dilerim yurtta büyük kavga çıktığı için yayın bölündü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yayındaki arkadasa fandangodan öturu sevgilerimi ii gece dileklerimi sunuormm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ne demek ben de teşekkür ediyorum dinlediğiniz için tüm aksaklıklara rağmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 buarada yukarda playlistimi iştemiştiniz ama upload nereye edicem bulamadım araya olaylar girdi şimdilik idareten söyleyeyim..elimin altında toplamda 1tb'a yakın olmak üzere Klasik Müzik Jazz Blues Rock 80s Melodic Death Metal-Melodic Black-Doom Metal-Gothic Metal-Thrash Metal Trance-Triphop-Acid Jazz Progresif Rock-Progresif Metal-Power&Viking Metal-Neoclasic ve etheral Hardcore-Metalcore Experimental Metal-Post Rock-Indie var. bi parça isterseniz eninde sonunda bulurum diye düşünüyorum. edit : cahilce yarı ingilizce yarı türkçe yazdığım yerleş olmuş olabilir oraları hoş görün hem hastayım hem kafam şu dakkada okadar çalışmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yazik ya dinlesin birileri ilke'yi de =[ =[ =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Super caliom lan isteyen dinler, kod yaziom arkada oyle calio iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Adamın ortalaması 0,78 ya, kıyamamssssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kolay gelsin penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 biraz yayındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mdb çalarak kaliteli müziğe ulaşacağını zanneden bi şahsiyet=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 haha hadi len ben bi 1 saatligine ara veriyorum arkadaslar yemek dizi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yeni topik açmak istemiyorum o yüzden buradan sesleneyim diyorum... biraz daha 60-70 ve özellikle 80lere kulak verelim... yayınlarımızda, klasik rock, glam rock, hardnheavy ve glam metale yer verelim... kadın gibi giyinip erkek gibi şarkı söyleyen adamları tanıyalım, öğrenelim, öğretelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 süpersin penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 O sizin superliginiz efendim : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o ne kötü bi geçiş kınadım ilke=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ilke mix mi kasiyo? next'e basiyo olmasin? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar