_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende ümüğümü kotukların arasına sokar orda biritirirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 @rayka LOL o dediğin Ren&Stimpy süper geyik bi çizgifilm. Ayrıca grown up-cartoon (büyükler için) denen türde bi çigifilm. Bi bölümde nohut beyinli ve dombili kedi Stimpy osuruğuyla ana-oğul gibi olur, sonra osuruk evden kaçar, Stimpy de chihuahua cins köpek olan spastik Ren'i terkederek osuğunu aramaya yollara düşer. ahuah deli bişeydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben küçükkene her gördüğüm dolap ve çekmeceyi karıştırırdım zorla saat 8 de yatırılırdım,anaokuluma tek başıma yürürdüm bi de bi keresinde elimdeki örgü şişini prize sokmuştum etkisi bayaa kalıcı olmuş ki hala aklımda (asena dan beter titrediğimi hatırlıyorum) :D sdsfd ayrıca ben deil ama kuzenim küçükken dıgıldıgıldıgıldıgıl bi de lati moti votilitiii!!(hayır, büyü kelimeleri olduklarını sanmıorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben küçükken etrafımdakiler çok büyüktü. Şimdi minnacıklar lan. Çok acayip bişi bu büyümek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben küçükken böyle bir şeydim , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar