_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende ümüğümü kotukların arasına sokar orda biritirirdim..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 @rayka LOL o dediğin Ren&Stimpy süper geyik bi çizgifilm. Ayrıca grown up-cartoon (büyükler için) denen türde bi çigifilm. Bi bölümde nohut beyinli ve dombili kedi Stimpy osuruğuyla ana-oğul gibi olur, sonra osuruk evden kaçar, Stimpy de chihuahua cins köpek olan spastik Ren'i terkederek osuğunu aramaya yollara düşer. ahuah deli bişeydi ya.
Laskhel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben küçükkene her gördüğüm dolap ve çekmeceyi karıştırırdım zorla saat 8 de yatırılırdım,anaokuluma tek başıma yürürdüm bi de bi keresinde elimdeki örgü şişini prize sokmuştum etkisi bayaa kalıcı olmuş ki hala aklımda (asena dan beter titrediğimi hatırlıyorum) :D sdsfd ayrıca ben deil ama kuzenim küçükken dıgıldıgıldıgıldıgıl bi de lati moti votilitiii!!(hayır, büyü kelimeleri olduklarını sanmıorum :D )
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben küçükken etrafımdakiler çok büyüktü. Şimdi minnacıklar lan. Çok acayip bişi bu büyümek.
Öne çıkan mesajlar