Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
square enixkalkip sirf tek dvd yapicaz diye texture kalitesi dusurmez merak etmeyin. dusuren firmalarda reviewlarda itin gotune sokulur bi daha zor oyun satar. cidden acik konusmak gerekirse nedir bu kadar insanlari rahatsiz eden, sanki hic kimse hayatinda multi disc oyun oynamadi ya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bayonette cikti ortaya

yapimci firma ps3 icin abska firmaya portlatmis, ps3 versiyonu xboxdan kotu ve performans problemli olucak dedi

allahtan sarah palin le oynama gibi bir hevesim yok yoksa saydirirdim burdan eheh
Mesaj tarihi:
valimizle yaratık kesecektik.tüh tüh tüh.
canım microsoft oyun sektörüne ne güzel engel koyuyor.xboxun kapasitesine göre oyunlar çıkıyor.bir yandan güzel aslında iyi programcı oyun firması ile iyi olmayan görülüyor.
Mesaj tarihi:
wiinin zamanı geçti. ps3e yeni oyun alabiliyosan sık sık xboxı salla çok bişey farketmez.

ama toplam 3-4 oyunun varsa 10 günde 1 falan yenisini alabiliyosan al xbox oyuna doy.
Mesaj tarihi:
Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Enginar said:

Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P.

simdi yeni updatelerle aletin fw'yi bozuyor microsoft. xbox live'dan marketplace'den mahrum kalman yetmiyor ustune xbox'in hddsini 256mblik memory card olarak gormesine sebep oluyor. Kisacasi hdd mefta oluyor.Ayrica media center da kullanamiyorsun. Alet cop oluyor. Olur da fw formatlama, eski orjinal fw'yi yeniden kurma gibi bir teknoloji cikarmadiklari surece microsoft kazandi gibi bu isi.
  • Yeni Oluştur...