Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Enginar said:

Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P.

simdi yeni updatelerle aletin fw'yi bozuyor microsoft. xbox live'dan marketplace'den mahrum kalman yetmiyor ustune xbox'in hddsini 256mblik memory card olarak gormesine sebep oluyor. Kisacasi hdd mefta oluyor.Ayrica media center da kullanamiyorsun. Alet cop oluyor. Olur da fw formatlama, eski orjinal fw'yi yeniden kurma gibi bir teknoloji cikarmadiklari surece microsoft kazandi gibi bu isi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...