Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 square enixkalkip sirf tek dvd yapicaz diye texture kalitesi dusurmez merak etmeyin. dusuren firmalarda reviewlarda itin gotune sokulur bi daha zor oyun satar. cidden acik konusmak gerekirse nedir bu kadar insanlari rahatsiz eden, sanki hic kimse hayatinda multi disc oyun oynamadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 xbox 360 microsoftun oyun teknolojisinin gelişmesine engel olan, hatta geriye adım atmasına sebep olan lanetli bir cihazıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yahu natal xboxa çıkmıyomu gerçi natal da patlar veya patlamaz onu görücez(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Valla amerikada yaşasam ve ps3 - xbox 2 sinden birini alıcak olsam xbox alırdım , amerikadaki xbox kitlesi hem daha fazla görünene göre hemde live mive çok güzel afili afili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bayonette cikti ortaya yapimci firma ps3 icin abska firmaya portlatmis, ps3 versiyonu xboxdan kotu ve performans problemli olucak dedi allahtan sarah palin le oynama gibi bir hevesim yok yoksa saydirirdim burdan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 valimizle yaratık kesecektik.tüh tüh tüh. canım microsoft oyun sektörüne ne güzel engel koyuyor.xboxun kapasitesine göre oyunlar çıkıyor.bir yandan güzel aslında iyi programcı oyun firması ile iyi olmayan görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu aralar sıkıntıdan yeni bir konsol almayı düşünüyorum, PS3'ü olan biri XBOX alsın mı yoksa Wii'ye mi yöneleyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 wiinin zamanı geçti. ps3e yeni oyun alabiliyosan sık sık xboxı salla çok bişey farketmez. ama toplam 3-4 oyunun varsa 10 günde 1 falan yenisini alabiliyosan al xbox oyuna doy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Napıcaksın ki PS3'ün varken Xbox'ı? Tek olayı korsan oyun ama 3K sıkıntısı var bir de aletin. İlla bişi alacaksan Wii falan al. Kız çeker eve adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 3k sıkıntısı yüzünden xboxtan çekinmek saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Garantili ürün alabilsek Türkiyeden saçmalık tabi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Toplam 20 tane falan oyun var ama ne bileyim oynatmıyor çoğu ya, PS3'te aktif oynadıklarım FN4, GH4, Fifa o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 netten banlaniyorsun komple. Ne patch ne baska bisi. Ama onun disinda oyunlar babalar gibi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bana oyun onerir misiniz, Gears of War 2 tarzi ozellikle, ne efsane oyundu ya bitti ama =( bohu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gears of war 1 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Resmi olarak çıktı Xbox 360 Teknosa EXXTRA'da. 1000 TL'lik fiyatıyla göz dolduruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nee 1000ytl mi???? canin sagolsun microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 resmi satış değil onlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 türkiye den online oyun seçeneği kapalımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gayet oynanabiliyor her oyun live üzerinden dünyanın heryerinden adamla rahatlıkla. ping sorunu da yaşamadım hiç şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kayıt olurken adres olarak türkiye verilemiyo ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Enginar said: Şimdi ben xbox edinip firmware attırdım. Hala anlamadığım bi kac şey var. Online falan oynama gibi bi derdim yok ama ban yersem online oynamak dişinda bi dezavantajim olacakmı ? Store a yada patch lere erişimim engellenecekmi ? xbox a official bi firmware cikarsa ekstra bişey yapmam gerekecek mi ? Bi elimden tutun :P. simdi yeni updatelerle aletin fw'yi bozuyor microsoft. xbox live'dan marketplace'den mahrum kalman yetmiyor ustune xbox'in hddsini 256mblik memory card olarak gormesine sebep oluyor. Kisacasi hdd mefta oluyor.Ayrica media center da kullanamiyorsun. Alet cop oluyor. Olur da fw formatlama, eski orjinal fw'yi yeniden kurma gibi bir teknoloji cikarmadiklari surece microsoft kazandi gibi bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Live update'i geldi, Facebook, Twitter, Last.fm falan, haberiniz ola efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 xbox fakir konsoluydu. artık fakirler de kullanamayacağına göre ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar