RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mumu said: Microsoft dün yaptığı açıklamayla, bundan sonra Xbox 360 kullanıcıları için HD DVD aksesuarının temin edilmeyeceğini ve artık resmen HD DVD formatından desteğini çektiğini açıkladı. Bu açıklamaları takiben de, "HD DVD formatının savaşı kaybetmesinin Microsoft'un Xbox 360 marketini kesinlikle zarara uğratmayacağı" açıklamasına da değinildi. Bilindiği üzere HD DVD formatının yaratıcılarından Toshiba firması, Sony firmasının da tercihi olan Blu-Ray formatına karşı daha fazla dayanamamış ve HD DVD formatını resmen bitirdiklerini açıklamış ve bizler de sizlere bu haberi birkaç gün önce duyurmuştuk. Microsoft'un bu kararı alınmasında Toshiba'nın aldığı kararın büyük bir pay sahibi olduğunu belitmemize gerek yok sanırım. KAYNAK : gamerush.zoomshare.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 MS yetkililerinden Aaron Greenberg Sony ile görüşmediklerini ve Blu-ray formatına geçmeyeceklerini söyledi ve böylelikle uzun zamandır dolaşan Xbox 360'ın format değiştireceğinin söylentilerini de yalanlamış oldu. Xbox 360 HD-DVD ile hayatını sürdürecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hd dvd ile sürdürmeyecek. öyle bir format kalmayacak yakında komple gidiyor msin hd-dvd ile olan ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Microsoft yaptığı açıklama ile bundan sonra Xbox 360 sahipleri için HD DVD aksesuarının temin edilmeyeceğini ve artık resmen HD DVD formatından desteğini çektiğini açıkladı. Bu açıklamaları takiben ise, '' HD DVD formatının savaşı kaybesinin Microsoft'un Xbox 360 marketini kesinlikle zarara uğratmayacağı. '' ve '' Blu-Ray formatına geçilmeyeceği ve bu formatın kullanılmayacağı '' açıklamasına da değindi. Gelecek ne getirir bilinmez bekleyip göreceğiz; şuan evet HD DVD kullanılıyor ama ilerisi için resmi bir durum söz konusu değil. Sürdürecek derken de bunu anlatmak istemiştim, evet pek açıklayıcı yazmamışım yazımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 E bu PS3 ün bir adım öne geçmesini sağlar konsol pazarında. Bir tarafta MGS3'e BluRay bile yetmeyebilir diyen PS3 oyun üreticileri, diğer tarafta 4.7 (hadi çift katman olsun) GB ile Full HD çıkacak oyunlar. MS bence bir hamle daha yapacak, yoksa bu böyle gitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 İkisboks full HD değil ki. Oyunlar 720p. Filimlerde 1080p destekliyor. MS'in yapacağı hamle bence 2010-2011'de console çıkarmak olacaktır. Tabiki bu konsol yine Sony'nin pazar da üstünlük sağlaması için erken çıkacağından, fazlı ısınıp patlıyacak, HD-Drive gibi ekstra parça için para ödüyecez falan filan :D Bu arada 2 gün önce çok ilginç birşey oldu. İkisboks'um birden kendini açmaya başladı. Ben kapatıyom o açılıyor, ben kapatıyom o açılıyor, sonunda fişini çektim. Var mı bu konuda bildiğiniz birşey? Acaba update filan mı indirecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 xboxın 1080p destekleyen 30 dan fazla oyunu var. native 1080p de var 3-4 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Harbi ya. Şimdi gugılladım varmış cidden. Son bahar update'i ile birlikte eklemişler, bilmiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 xbox live arcade'de oyun oynayan var mi, arada mutli atalim Catan ve Swos'u alan varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 army of two condemned 2 oynuyorum live'da ya swos alayım ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Live arcade, normal oyunlarin live'i degil... Swos, Catan ve Puzzle Quest aldim Live ARcade'den ve muhtesem oyunlar gercekten, ozellikle Puzzle Quest muthis bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 2 hafta icinde ps3 veya xbox 360 alacagim. Birkac soru : * Netten fiyatlari arastirdim, yurtdisindan almak daha iyi gozuktu, Almanya ya gidip, oradan almayi dusunuyorum, ne dersiniz fiyat konusunda. * XBOX LIVE turkiye de calisiyor mu, xbox 360 da en cok beni cekenlerden biri bu. USB den mi yoksa ethernet den mi bagliyoruz modem i, wireless i var mi ? * mesela gta4 icin bir cok downloadable content, ve multiplayer secenegi olacakmis. Bunu xbox live ile yapabilir miyiz. * hdtv secenegi yok sanirim xbox 360 in ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 *Xbox Live Türkiye'de çalışıyor. 2 türlü üyeliği var. Platinium ve Gold. Platinium parasız, fakat sınırlı hizmet veriyorlar. Online oyun oynayamıyorsun filan. O yüzden Gold al. Zaten 1 yıllık üyelikler var etrafta pahalı değil. *HDTV desteği var. Fakat istersen LCD monitore'de bağlıyabilirsin. Ben 22 inch Samsung'da oynuyorum, gayet memnunum. Fakat 40 inch HDTV bi ayrı oluyor :D. *Cihazın arkasında ethernet kablosu için giriş var. Wireless yok. En azından benim modelde yok. Belki Elite'de vardır. Bilmiyorum. *O downloadable contant muhabbetine DLC diyorlar. Xbox Live aracılığı ile indiriyorsun fakat genellikle paralı oluyor.3-5 dolar filan. Onları da şöyle alıyorsun. İlk önce point satın alıyorsun, sonra pointler ile DLC indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 wireless için lan adapter almak gerekiyo tuzlu biraz. ethernet kablosu çıkıyo pakettende bnm gibi bilgisayarı odada tv si salonda olanlar için sorun oluyo. çözümü ya modemi salondaki telefona bağlamak yada odadaki kötü televizyona mahkum olamk benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Xbox Originals ismi altında Xbox Live üzerinden eski hit Xbox oyunlarına download yolu ile sahip olabiliyorsunuz. Microsoft'un bu güzel sunumu oldukça ilgi görüyor; özellikle yeni nesil 360 sahipleri daha önce oyunayamadığı bir çok Xbox oyununu bu sayede oynayabilir. Son eklenen oyunlar ise Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory ve Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow oldu. Bu iki oyuna oyun başına Xbox Live üzerinden 1200 ( €9.96 ) MS puanı karşılığında sahip olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 normal bilgisayar external USB wireless adaptoru olmaz di mi? Illa xboxinkini almak mi sart? O da 100 dollar ya pahali biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 xbox elite wirelessla geliyor, dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yok gelmiyor wirelessla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 geliyor, itiraz etme doverim. Gelmediyse de adam seni kaziklamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Alın bakın ya ne tartışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 belgelerle kanıtlandı haklılığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hepsi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ya şimdi xbox almak istiyorum da elite pack ile arcade pack arasındaki farklar nelerdir merak ediyorum? Yani hard disk olması ne için gereklidir? 256 mb memory cardla oynayamaz mıyım doğru düzgün? HDMI çıkışlı Arcade Pack almayı düşünüyorum. Sonuçta fwli olacak xboxlive'la işim olmaz, oyun indirmem de, PS2 hesabı cd takıp oynama durumu varsa normal 256 mb yetmez mi? İşte anladınız paradan kırmaya çalışıyorum. Elite şart mıdır yoksa arcade de olur mu? Bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Arcade ile Elite'den ayrı olarak Premium da alabilirsin. Ama bence kesinlikle bir HD al. Özellikle Hardcore Gamer isen ihtiyacın olacaktır. Xbox Live Arcade oyunları, save dosyaları, oyun demoları, Map packler, Downlaodable oyun content'ları, hatta bazı oyunları MP oynamak için(Burnout Paradise) HD'ye bile ihtiyacın var. Sonuçta HD'nin çok yararını görüyorsun. Bence HD'yi es geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar