DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 40GB'lık Ps3 konsol fiyatından daha fazla olacaktır fiyatı.Lakin TR piyasasına sadece Elite ile girecek diye duydum. 40 GB Ps3 399 euro avrupada , Xbox 360 Elite 410euro ... Hesap yapmak zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 cok fazla yuksek olmadığı taktirde ne olursa olsun 0 alırım direk. sonucta sorunlu alet. garanti vs elimde olduktan sonra anormal bi fiyat farkı olmadıktan sonra biraz pahalı olmasını kabul edebilirim sanırım. bide ne zaman gelecegini bilsek : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 oldukça fazla olcak fiyat...üstelik fw attırınca makinanın garantisi yanıyor ona göre...microsoft hologramı kazındığından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 O sorun biraz da şansa bakıyor bence. Benim makine 5 aydır fıstık gibi çalışıyor.Ayrıca yeni çıkan modellerde ısınma sorunu yok diye duydum ama tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sorun devam ediyor da azaldı benim bildiğim üstelik 1 sene sonra 3 kırmızı veren de var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 temmuza ertelenmis turkiye lansmanı. artık yalan oldu belli. bide sacma sapan bi sebepten ötürü ertelenmiş. turkiye müdürümü ne değişmiş öle bisi. neyse turkiyeden yada yurtdışından sıfır elite alabileceğim bi yer var mı ? yurt dışı tercihimdir turkiyede güvenmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 temmuza kadar bekleyemeyecem dedim valla, dun aldim geldim. pek te memnunum. Oh mis, hayirli olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hayırlı olsun azmo. bende temmuz olayını duyunca xboxtan birsüre vazgeçip ps3 aldım. temmuzda gelsin, xboxta alacam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ps3 icin de ben yazi beklemeye karar verdim, sony bi karar versin en son hangi sku'yu piyasaya surecegini, onu direkt alacam... su ana kadar xboxtan gayet memnunum, cok guzel alet, wii de harika xbox da gayet enfes, simdi bi de ps3'umuzu tamamladik mi biter dertler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 O konsol mu bu konsol mu derken en güzelini sen yapacaksın galiba hepsini alarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 3 kırmızı ışık vermiş olan xboxuma şu an towel trick deniyorum, çok da korkuyorum hani bakalım nolcak(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 inşallah düzelir abicim bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 valla riski göze aldım, yaptım yapmaz olaydım da diyemiyorum zaten kurtuluşu yoktu aletin artık açılıyo kırmızı ışık sorunu geçti ama galba zarar verdim, konsolu soğukken açınca gayet normal açılıyo ama 2 dakika falan sonra renkler kayıyo, sanki anti aliasing hiç varolmamışcasına bi görüntü veriyo önce monitörden ve vga kablodan sandım (samsung 2232bw) neyse dedim dandik televizyonda oynarım napim, sonra televizyona taktım aynı durumda şu an ayrıca kapattıktan sonra bikaç dakka beklemezsem hiç görüntü vermiyo napcam bilmiyorum elimde patladı heralde alet(: neyse tavsiyem denememeniz yönünde, ama tabi benim şansızlığım da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bildiğim kadarıyla towel trickle düzelse bile max 6 ay daha dayanabiliyor makine...2 saat sonra tekrar 3 kırmızı veren bile varmış o yüzden yaş iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tamamen gitti alet artık hiç görüntü alamıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi bu ne ya insanlar istediği gibi oyunda mı oynayamayacak microsoft şu olayı bir an önce çözse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Dışarıdan getirtirsek aleti ve çipletmezsek 3 kırmızı ışık olunca Microsoft yeni makine yolluyor mu bozuk olanı alıp? Hani bunu yapmıyorlarsa aşırı kolay bozulan konsol yapıp, garant kapsamına almayan Microsoft'un ve xbox'un fanboyluğunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. Garantisi varsa anlayabilirim ama. Sony PS2 slimlerin adaptörlerini değiştirmişti yangın riski var diye. Sorun çıkartmamışlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 firmware ya da flashlenmemis xboxlari rahatlikla yollayip bedavaya yeni bir konsola sahip olabiliyorsun, Turkiyeden biraz suruyor tabi. Ben flashlettim, patlarsa overheat yuzunden patlayacak ve heat sinki yenileyince geciyormus o yonteme basvuracagim. bu arada ben bu forumda henuz xbox fanboi ile karsilasmadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Valla PS3 konusunda andıranlar vardı. Ama Türkiye'de resmi dağıtımı yok o yüzden de almak mantıklı gelmiyor bana. Buradan kaçak alırsan makine patlar elinde. Ben alacak olursam da buraya resmen getirilmesini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben aldim valla fosur fosur da oynuyorum :P patlarsa da yaptiririz dert degil, genelde cikan arizalar heat sinklerden cikiyor, onu da yenileyince geciyormus zaten. Acikcasi gunde 1 saatten fazla calistirmadigim icin ne wiiyi ne xboxu, pek patlama durumuna gelmiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Valla wii ısınmıyor öyle. Hatta ben il defa 360da duydum ısınma sorununu konsollardan. Günde 10 saat ps2 oynamışlığım var, zaten cafelerdekiler direk yanardı öyle bir durum olsa. Wii'yi daha geçen gün 6 saat aralıksız oynadım. Hiç ısınmadı ellediğimde normal ılıktı. Bence Microsoft biraz saçmalamış o ısınma arızası konusunda. PS3'te de öyle ciddi bir ısınma sorunu yok bildiğim. Ayrıca açıklanamayan 3 kırmızı ışık sorunları da oluyor. Adamlar makineyi yapmışlar arızayı anlayamıyorlar. Çok değişik ya 3 kıremızı ışık. Konsollar isyana hazırlanıyor :p :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Voltaj düşümünden dolayıda 3 kırmızı ışık olabiliyor. Açıkcası benim başıma ilk geldiğinde çok feci tırsmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ya bok atmak için yapmıyorum gayet iyi bir konsol bence 360 ama Microsoft gibi milyonlarca insana hitap eden ve bu kadar büyük olan bir kuruluşun daha dikkatli olması gerekirdi bence. Böyle saçma sapan hatalarla makinenin kullanılamaz hale gelemmeis lazımdı. Hiç arızalanmaması lazım hatta bu şekilde. Bence Microsoft bu açıdan hata yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kirmizi isik biraz sans isi. 2 tane xbox 360 im var. ikiside premium paket biri japon biri ntsc. ikisinide 6-7 saat kapatmadan oynamisimdir bi kere 3 kirmizi verdi oda arkada guc kablosu gevsemis oturtunca duzeldi. bu arada turkiyeye gelse bile, bildigim kadariyla etiket yirtilsada yirtilmasada fw yapmak garantiyi yok ediyo. tabi yanlista biliyo olabilirim, internette etiketi yirtmadan cikartma taktikleri okumustum belki ondan kasiyodur milelt bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 etiket yırtılmazsa garanti bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar