fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nası yiyosunuz onu ben anlamıyor. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 boşverin böyle şeyleri kazandibi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 profiterol ftw esas, neden bütün güzel şeyler calori bombasıdır anlamam zaten, waffle o yönden tam bir enerji patlaması yaşatıyor insana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hmm aklıma geldi kestane şekeri de olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 waffle ile ölmek istiyosanız bana pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben maçlara çıkmadan önce yiyodum waffle tabi eger istanbuldaysa maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 alsancakta ucuza ( 5 ytl den daha ucuza) waffle yapan biyer varmış diye duyumlar aldım.bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evinizde felan yapin wafflei, simdi 5ytlden ucuza yapan yer varmis dediginde sok oldum o kadar para verilmez wafflea, gerci yabanci ismi var diye dayamislar fiyati, sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o koccaman gözler boğulma tehlikesi esnasında nasıl daha da devleşmiştir! brrr.. kız masonluğun simgesi gibi.. sadece tek dev göz değil, çift dev göz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 deniz, dasaaa sana piramit dedi. yaygaracı velet modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 piramit! zuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 çok heycanlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 anam anam bildiiniz gbi diil tamm aaz büyük göz büyük ama o bile bi işe yaramadı ve evet göslerim yarı çap 2 cm olmştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bütün gün alman lisesi kermesinde elimde flütle ordan oraya koşturdum ve waffle standının önünden geçmek bile imkansızdı inanılmaz bir sıra vardı ve o almanlar... uğraşmıyolar çiğnemek boğulmak falan tek lokmada... "herr meier sie waren vor dem wafflestube habt ihr was genommen" "ja" "und..?" "ich hab's gegessen" "in drei minuten??" "tja! war ganz lecker" ... "herr meier waffle standının önündeydiniz" "evet" "bişi alabildiniz mi" "evet" "ve şimdi" "yedim" "3 dakkada" "ee evet yani çok lezzetliydi" klasik geyik bu ukalalık yapmak için farketmeden yaptığım hataları düzeltmek zorunda hissetmeyin kendinizi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 waffle sevmeyen bir ben varım sanırım koskoca dünyada, kendimi yalnız hissediyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 proggorp said: alsancakta ucuza ( 5 ytl den daha ucuza) waffle yapan biyer varmış diye duyumlar aldım.bilgisi olan? alsacankta bilmiyomda bornova'da kucukparkta Wafflecı Akın var. izmirde tek derim ben. 2çikolata+2meyve tercihli olan 4.5 ytl fln.alsancakta bi waffle house diye bi yer var hiç gitme derim. yada bostanlı'da eden veya mado var.eden'de yedim hoş guzel mado'da yemedim ama hamurunu fln wafflecı akın veriyomus yani guzel olabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 izmirde bostanlıda çok fena bi yer var istedigin kadar malzeme 5 ytl istanbulda madoda yemiştim rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 benm yediim de ööle istediin kdr koyduruosun:D ama snra ölebliosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 _LURTZ_ said: ben hiç yemedim waffle denen şeyi ne ki o? yeme boşver bak herkes ölüm tehlikesi atlatıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Shimone said: proggorp said: alsancakta ucuza ( 5 ytl den daha ucuza) waffle yapan biyer varmış diye duyumlar aldım.bilgisi olan? alsacankta bilmiyomda bornova'da kucukparkta Wafflecı Akın var. izmirde tek derim ben. 2çikolata+2meyve tercihli olan 4.5 ytl fln.alsancakta bi waffle house diye bi yer var hiç gitme derim. yada bostanlı'da eden veya mado var.eden'de yedim hoş guzel mado'da yemedim ama hamurunu fln wafflecı akın veriyomus yani guzel olabilitesi var. wafflecı akın :ağzınınsuyunuakıtansmiley: adam buca'da ünlü oldu, orayı kapadı bornova'ya açtı. kart vardı geçen kasanın yanında "deü ailesi seni çok özlüyor" diye hakikaten özlüyoruz, geri dön wafflecı akın=((((88(8(8 nutella+badem+muz 4.5 ytl bu arada evet afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ohh waffle cı akın evime tam 10 metre uzakta. :giptaedinagalar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bana fark eden bir şey yok, hayatım küçükparkta geçiyor, aggf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende bi okadar tiksindim küçükparktan. Tiki dolu. Sabaha kadar patliyolar =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pöf canım waffle çekti. ankarada seyirden başka yerde de yemem. seyirde bana uzak. gitsem gidemem yağmur yağıyor.arabayıda annem aldı. oof of böyle aşkın ızdırabını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 istanbul kalamış sahilindeki wafflecıyı tavsiye ederim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar