Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şimdi benim windows tabanlı plesk kullanan bi hostum var.Buna php-nuke ve phpbb3 yükledim.php-nuke ün sıkış forumunu kullanmak yerine phpbb3 ü kullanmayı tercih ettim ancak şöyle bir sorunum var : Ana sayfayadan üye olanlar doğal olarak forum üyeliği olmuyor.Bu ikisine nasıl aynı veritabanını kullandırabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İnternette biraz ara. Bulamazsan veri tabanı şemalarını birbirine uyarlaman ve kodda değişiklik yapman gerekecek muhtemelen. Duruma göre iyi php ve sql bilgisi gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 küçük bir arama yaptım; http://www.karakas-online.de/forum/viewtopic.php?p=18882&highlight=#18882 linkleri takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 phpbb nin kodları yeterince dinamik, doğru dosyayı aradan seçip bulabilirsin, ordan table ismini diğerininkiyle değiştirip ortak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ortak yapmak yerine nuke'e biri üye olduğunda phpbb'nin db'sine yeni üye kaydı yap senkronize gitsin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya sql ve php bilgim varda phpbb3'de klasör isimleri değişik olduğundan tek tek uyarlamak gerekio tüm dosyaları onada üşeniorum,şöyle yapmayı planılıyorum php-nuke un forums klasörü yerine phpbb3 klasörünün adını değiştirip koysam sonrada kurulum yaparken dosya uzantılarını phpbb3_ yerine nuke_bb yapsam database karışır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kullanıcı hesaplarının bulunduğu tablo şemaları aynı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 içerik aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hallettim sonunda... Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa : www.netopsiyon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar