Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şimdi benim windows tabanlı plesk kullanan bi hostum var.Buna php-nuke ve phpbb3 yükledim.php-nuke ün sıkış forumunu kullanmak yerine phpbb3 ü kullanmayı tercih ettim ancak şöyle bir sorunum var : Ana sayfayadan üye olanlar doğal olarak forum üyeliği olmuyor.Bu ikisine nasıl aynı veritabanını kullandırabilirim ?
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İnternette biraz ara. Bulamazsan veri tabanı şemalarını birbirine uyarlaman ve kodda değişiklik yapman gerekecek muhtemelen. Duruma göre iyi php ve sql bilgisi gerekebilir.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 küçük bir arama yaptım; http://www.karakas-online.de/forum/viewtopic.php?p=18882&highlight=#18882 linkleri takip edebilirsin.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 phpbb nin kodları yeterince dinamik, doğru dosyayı aradan seçip bulabilirsin, ordan table ismini diğerininkiyle değiştirip ortak yapabilirsin.
taz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ortak yapmak yerine nuke'e biri üye olduğunda phpbb'nin db'sine yeni üye kaydı yap senkronize gitsin öyle.
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya sql ve php bilgim varda phpbb3'de klasör isimleri değişik olduğundan tek tek uyarlamak gerekio tüm dosyaları onada üşeniorum,şöyle yapmayı planılıyorum php-nuke un forums klasörü yerine phpbb3 klasörünün adını değiştirip koysam sonrada kurulum yaparken dosya uzantılarını phpbb3_ yerine nuke_bb yapsam database karışır mı ?
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kullanıcı hesaplarının bulunduğu tablo şemaları aynı mı ki?
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hallettim sonunda... Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa : www.netopsiyon.com
Öne çıkan mesajlar