Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Viktor said: bir komplo teorisi manyagi oalrak soyliyim suikast filan yoktur bunda ucagi dusurucek kadar gucleri varsa pekhala o kadar insani karistirmadan boyle kompleks bir plana girmez direk disarda temizlerler ha bakanliktan bazi gorevliler daha cesetler toplanamdan girip ne oldugu belirlenemeyn birseyler goturmusler ucaktan yani sabahtan beri umtu ediyorum takunyalilarla bir bagi ciksa diye ama cikacagini sanmiyorum nasıl bir komplo teorisi manyaklığıdır bu ? dışarda tek tek temizlersen mi daha çok üzerine gidilir bu 6 kişinin ölümünün ? yoksa uçağa doldurup uçağı düşürürsenmi kaç gündür uçak arızası şu bu tartışılıp komplo teorileri bir kenara atılıyor. eğer suikast yapacak olsaydı , halkı galeyana getirmeyip uçağı düşürülerek yapılırdı ... edit : komplo momplo diye konuyu çekiştirmeye çalışmıyorum , sadece komplo değil diyen arkadaşlar biraz açık fikirli düşünsünler ona göre komplodur veya değildir desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Oha bizim çorlu havaalanında bile varmış ils dediği olay. Ki çorlu havaalanını yolcu uçakları çok kullanmıyor. Genelde kargo uçakları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 burada bi iki arkadaş yazmıştı zaten tahminleri doğru çıktı herkes suçu pilotların üzerine atıyor ve medyada süper bi karalama kampanyası başlatıldı eminim pilotlardan en az 1i kurtulsaydı şu anda bu iddialar olmicaktı+ hemen başka bi neden bulunacaktı ben hiçbir pilotun 3 5dk kazanmak için gece karanlığında kestirmeden gideceğine fln inanmıyorum sonuçta 5dk geç kalsa dünyanın sonu değil ve yolculara açıklanabilecek bişi kimse size bize 3,00da ıspartada olcaz demiştiniz neden 3,05te vardık demez heralde neyse bence birileri bu hikayeye inanmamızı istiyor biz de inanalım bari bknz. http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fref_Bitlis Eşref Bitlis Paşa 1978'de tuğgeneral oldu ve Bolu Komando Tugay Komutanlığına getirildi. 1982'de tümgeneral ve Kıbrıs 28. Tümen Komutanı oldu. 1986'da korgeneral rütbesi aldı. 1988'de Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı oldu. 1990'da orgeneral rütbesi aldı ve Jandarma Genel Komutanlığı'na atandı. Eşref Bitlis, 17 Şubat 1993'de, uçağının henüz aydınlanamayan nedenlerle düşmesi sonucu şehit oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 esref pasayida ne abartirlar ne abartirlar :) ulan adam emekli olacak jandarma komutani :) istesede bir halt edemezdiki abartmaktan o kadar cok hoslanan bir toplumuzki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Abi başlık dediğin budur ciddi tebrik ediyorum.Kısa ve net içerikten haber vermiyo ve mrak uyandırıcı. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bugün cenazeye gittim hocamızın. Eşi olan metin hocamıza da bir kez daha saygı duydum dayanıklılığı ve sabrından dolayı. Ayrıca size şunu armağan ediyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben uçak kazasının nedenini buldum ve çizdim.Ahanda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Isparta'daki uçak faciasında kaybettiğimiz Prof. Engin Arık'a ait bor madeni, toryum ve tüm diğer hassas çalışmaların kayıtlı olduğu laptopun kaybolduğu ortaya çıktı. Arık'ın eşi Prof. Metin Arık, "Tüm şahsi eşyalar teslim edilirken, laptopun içinde bulunduğu bavulla ilgili bir bulguya rastlanmaması bana garip geldi" dedi. +karakutusu da bozuk çıkmıştı hatırlatırım cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 habertürklük yapma istersen haberin geri kalanını da ver said: O laptop olmayınca işleri toparlamak çok zor olacak. said: Atlas Projesi bana emanet Eşinin ölümünden sonra CERN'deki Atlas Projesi'nin başına geçen Prof. Dr. Metin Arık, "Bundan sonra daha çok çalışmak için kendime söz verdim. Atlas Deneyi'nde daha önce de yer almıştım. Ancak işlerin çoğunu eşim yapıyordu. Zaten eşim beni bu projeye davet ettiğinde, 'Sen ekibe katıl, tüm işi ben yaparım' demişti, şimdi tüm iş bana kaldı" dedi. Hayatının bundan sonraki bölümünü, adım adım eşinin hayallerini gerçekleştirmek için harcayacağını anlatan Metin Arık, "Atlas Deneyi, bu yaz ilk defa veri almaya başlayacak. Engin'in bunu görmesini çok isterdim, bu en büyük hayaliydi. Yine CERN ile Türkiye arasında üyelik için başlangıç olan bir iş birliği antlaşması olacak. Hocama sabır diliyorum valla gerçekten çok iyi bir insan. Parçacık fiziği ile ilgilensem hiç tereddüt etmeden yanında çalışmak isterdim. Umarım toparlar işleri. Bir de o kadar vıdı vıdı ediliyor ama hindistandaki iki tane nükleer reaktör'ü thoriumla çalışır hale getiriyorlar zaten ki dünyadaki rezervelerin önemli bir kısmı da hindistanda (türkiye %30 küsür hindistan %20 küsür sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 atlas nası çevircek budurumu merak ediyorum inanılmaz boşmuş seferler..onca zaman geçti hiçbir acıklamada yapmadı, batıcak zaten böle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 basligi gorunce bi ucak daha dustu sandim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 harbi ya yüreğim hopladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben konunun eski olduğunu anlamayıp okumaya başladım birde. ama artık zaten atlasjet'e güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben hem atlasjete hem de onur aire güvenmiyorum. onur air'ın bir ara böyle haftada bir olayları oluyodu inerken tekerleği yanıyodu havada motorun teki bozuluyodu millet gidip bunu 4-5. sayfa haberi yapıyodu. Türkiye bu zihniyette işte, gazetelere para verdiyseler şaşırmam bile. Ulan uçağın motoru bozuluyo havada herifler gidip bunun 5. sayfada ufacık bi köşeye iliştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ufff! içime indi lan! başlığı "Atlas Jet Uçağı Düştü (30.11.2007)" olarak değiştirdim çok hızlı bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 arkadaşım amcasını kaybetti bu kazada.İşadamıydı atlasjet statüye göre tazminat ödeyecekmiş.Toplamda 300milyon$ ilk ödeme olarak arkadaşımın yengesine 500bin$ ödeme yapılacakmış. Sanırım profesörlerimizde dahada fazla olacak bu rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu arada ölen fizikçilerle aynı deneyde ve çalışma grubunda olan bir başka profesör ise Palandöken de tatil yaparken kazaya uğramış. Kayak yaparken bir kayakçı hızla çarpmış.Çok ağır yaralanmış ama kurtulmuş. Sanırım bu olay profesörlere suikast girişimi olduğu iddiasını güçlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bırakın komplo teorileri yazmayı ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ne demek ya statuye gore tazminat boyle gerzekce birsey mi var kanunlar onunde herkes ayni haklara ve ayni can degerine sahiptir, nebicim sey oyle statuye gore para . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 önce dava açılması falan gerekmiyor mu? atlasjet kendi mi çıkarmış bu tazminat olayını ayrıca 300milyon $'ı yoktur o şirketin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 matama said: nebicim sey oyle statuye gore para . Ben de ona takıldım... O kişinin ölmesi ile zorda kalan aile veya kişilerin ne kadar paraya ihtiyacı varsa ona göre ödenmeli tazminat (yani ihtiyaca göre). Herkes için belirli ve eşit bir miktar belirlenir, ondan sonra onun üstüne zorda kalan kişilerin ihtiyacına göre eklenir. İş adamı olan aile zenginse zaten muhtemelen alacakları ek paraya çok ihtiyaçları olmayabilir ama orta halli bir ailede tek çalışan kişi öldüyse, o ailenin ondan sonra geçinmesi çok daha zor olacaktır. Da yani bu ülkede saçmalıklara şaşırmamak lazım. bLackcha0s said: Kayak yaparken bir kayakçı hızla çarpmış.Çok ağır yaralanmış ama kurtulmuş. evet kayakçının radarını bozup yönünü şaşırtmışlardır amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bana da pek mantıklı gelmiyor o statüye göre para verme olayı . hepimizin ki can yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 parası yoktur belki ama genelde sigortalıyorlar uçuşları fln oradan para geliyor olabilir yani uçağı asıl kiraladığı yerden fln alacağı vardır belki neyse herkese eşit para verilmesi lazım kanun karşısında herkes eşit öyle saçma şey olur mu yok o iş adamı ona 10birim öbürü işsiz ona 1 birim ++ normal bi şekilde kaza ile çarpsan durursun bi özür dilersin sonuçta suç değil cezası yok vay sen yanlış kaydın demicekler ama bariz bi şekilde üzerine doğru kaymış çarparken kafasını kadının göğüsüne gelecek şekilde eğmiş ve kaçmış yani ben bunun altında pislik ararım edik:eğmek mi eymek mi tam bulamadım tdk da ondan doğrusunu bilen yazsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar