Bassist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Arkadaşlar resimleri inceliyordum hasta oldum bu classa ya ::o resim beni benden aldı valla tam benlik bir class.Betada goblin shaman oynayan varmı acaba yada goblin shamanla ilgili baya bilgisi olan?Bana bu class neler yapar nasıl oynanır pvp de resimde göründüğü gibi fırlama ve bir okadarda tehlikelimi.Bilgisi olan biri anlatırsa çok memnun olurum.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 fena deil cidden ben yan class olarak açmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 okuduğum kadarıyla bu goblin shamnlar healer ve buffermış ya.valla hayallerim suya düştü :X sitede büyü gücüde kasabilirsiniz diyor fakat herkez healer olarak görür bu shamanları tahminimce.Betada oynayan bir arkadaş daha açıklayıcı olabilir tabiki.Goblin shaman sadece dps olarak etkilimi merak ediyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 greenskinler deki tek caster class kendisi, dot, buff, heal ve bir kac direct dmg buyusu bulunmaktadir. Tipine gelirsek oyunda da hemen hemen bu tip bir gorunum aliyorlar ama ilerleyen zamanlara tabiki cunku oyunda karakteriniz ne kadar uzun sure gecerse ona gore sinsi, seytansi ve daha koyu renkli bir hal almaya basliyor, ayrica dusmanlarinin kulaklarini kesip toplayip kolyesine takarak ozellik katma gibi bir olayda var. Tam emin degilim ama greenskinlerde alchemist olabilecek tek class sanirim bu olur. (EverQuest Adventure`da da sadece shamanlar alchemist olabiliyordu =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 War daki healer class ları ile başka oyunları karşılaştırmamakta fayda var. Çünkü burda sadece heal dan sorumlu olmak diye birşey yok, çoğu zaman heal dışında çok kilit noktalarda öne çıkabiliyor healer lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben yan değil Ana karakter olarak açmayı düşünüyorum. Yalnız Heal dan çok Buff ve Damage vs.. Aura'lar yaratan bir class. Açmamdaki neden pvp'de kilit rol oynuyacağından emin olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim öncelikle.Fakat sitede shamanın pvp si anlatılırken: Gurupta olduğu zaman en güçlü halini alır.Ona erken yada geç dalarsanız grup arkadaşları onu koruyacağı için öldürülürsünüz tarzı şeyler söylüyor.Benim sitedeki bu açıklamadan çıkardığım şey goblin shaman party adamı olacak.Party i bufflıcak heallıcak vs.Ben nefret ederim healerlıktan bu yüzden sırf damage gitsem.Dotlar la ve damage büyüleri ile tek başına iş yaparmı shaman?Yani tek başına adam kesebiliyormu?Yoksa illaki partysindeki adamların yardımınamı ihtiyacı var adam kesebilmek için?RvR genelde grup savaşları geçiyor dark age of camelottan biliyorum fakat grubum öldü bende birini tek yakaladım mesela goblin shamanım ile adamı kesemeyecekmiyim illa ki başkalarınamı ihtiyacım var bunu merak ediyorum.Bu sorunun cevabı benim için çok önemli ona göre magus açıcam yada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 shaman genel anlamda bir hybrid classtır, yani grupta mükemmel healer olamayacağı gibi soloda da mükemmel olamayacaktır. Ama dediğin gibi healer class oynamayı sevmiyorsan, Goblin Squig-harder tavsiye ederim, o da gayet sinsi ve tehlikeli tiplidir ve peti ile gayet tek takılınabilecek bir classtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Heal, Hot, buff, dd, aoe dd, aoe heal, debuff. Klasik support classına az dps ekliyorsun shaman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 teşekkürler bilgiler için.Anladığım kadarıyla ne yazikki goblin shaman açmayacağım tipine hasta kalsamda. Petli bir class oynamak raconuma ters ;) chaos magus açıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Petli class racona ters ama yuvarlağın üstünde duran class degil sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arcane disk yavrucum arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 daocdaki shamanla ayniysa ne lol ne lol ama ya da benzer, hahah, dillere destan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Evet benziyor. Cave spec i nerflenmedenki haline healer ın heal specini ekle alsana shaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 goblin sux... kafasına bir gömcen, ölcek. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 -de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 -ki de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yannız destruction un saglam career larından bırı olucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ekmek said: Petli class racona ters ama yuvarlağın üstünde duran class degil sdfs. harbi ulan o ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 daocdan shamanı hatırlayan varsa buyuk ihtimal ole olucak gibi bu karşı grubun(shamanlı)interrupter ı oluyor her zaman sevmişimdir boyle classları çok zevkli oluyor kafa patlatmak gozun açık olmak vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Benim de mainim shaman olacak daocta da hep interrupterdim(bard/shaman/caba) heyecanla bekliyoruk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 green skin irk istedigimden ve healer tercihim oldugundan benim de shaman su anda gozuken, gerci daha hic deneyemedim, sadece okuduklarimi biliyorum. ama genel bir soru : heal over time ci var mi chaos tarafinda ? ornek wow-druid , eq2-warden gibi. ve bunlar ayni zamanda talent degisip dps-heal orantisini artirabiliyor di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Druid gibi direk hot a dayalı sınıf yok ama talent lerle, hot lara ağırlık verebilirsin. Ama healer için en keyiflisi zaten shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar