Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Shaman

Bassist

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar resimleri inceliyordum hasta oldum bu classa ya ::o
resim beni benden aldı valla tam benlik bir class.Betada goblin shaman oynayan varmı acaba yada goblin shamanla ilgili baya bilgisi olan?Bana bu class neler yapar nasıl oynanır pvp de resimde göründüğü gibi fırlama ve bir okadarda tehlikelimi.Bilgisi olan biri anlatırsa çok memnun olurum.Teşekkürler...

Sosyal ağlarda paylaş

okuduğum kadarıyla bu goblin shamnlar healer ve buffermış ya.valla hayallerim suya düştü :X sitede büyü gücüde kasabilirsiniz diyor fakat herkez healer olarak görür bu shamanları tahminimce.Betada oynayan bir arkadaş daha açıklayıcı olabilir tabiki.Goblin shaman sadece dps olarak etkilimi merak ediyorum??
Sosyal ağlarda paylaş

greenskinler deki tek caster class kendisi, dot, buff, heal ve bir kac direct dmg buyusu bulunmaktadir. Tipine gelirsek oyunda da hemen hemen bu tip bir gorunum aliyorlar ama ilerleyen zamanlara tabiki cunku oyunda karakteriniz ne kadar uzun sure gecerse ona gore sinsi, seytansi ve daha koyu renkli bir hal almaya basliyor, ayrica dusmanlarinin kulaklarini kesip toplayip kolyesine takarak ozellik katma gibi bir olayda var.

Tam emin degilim ama greenskinlerde alchemist olabilecek tek class sanirim bu olur. (EverQuest Adventure`da da sadece shamanlar alchemist olabiliyordu =) )
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim öncelikle.Fakat sitede shamanın pvp si anlatılırken:

Gurupta olduğu zaman en güçlü halini alır.Ona erken yada geç dalarsanız grup arkadaşları onu koruyacağı için öldürülürsünüz tarzı şeyler söylüyor.Benim sitedeki bu açıklamadan çıkardığım şey goblin shaman party adamı olacak.Party i bufflıcak heallıcak vs.Ben nefret ederim healerlıktan bu yüzden sırf damage gitsem.Dotlar la ve damage büyüleri ile tek başına iş yaparmı shaman?Yani tek başına adam kesebiliyormu?Yoksa illaki partysindeki adamların yardımınamı ihtiyacı var adam kesebilmek için?RvR genelde grup savaşları geçiyor dark age of camelottan biliyorum fakat grubum öldü bende birini tek yakaladım mesela goblin shamanım ile adamı kesemeyecekmiyim illa ki başkalarınamı ihtiyacım var bunu merak ediyorum.Bu sorunun cevabı benim için çok önemli ona göre magus açıcam yada :)
Sosyal ağlarda paylaş

shaman genel anlamda bir hybrid classtır, yani grupta mükemmel healer olamayacağı gibi soloda da mükemmel olamayacaktır. Ama dediğin gibi healer class oynamayı sevmiyorsan, Goblin Squig-harder tavsiye ederim, o da gayet sinsi ve tehlikeli tiplidir ve peti ile gayet tek takılınabilecek bir classtır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
green skin irk istedigimden ve healer tercihim oldugundan benim de shaman su anda gozuken, gerci daha hic deneyemedim, sadece okuduklarimi biliyorum.

ama genel bir soru : heal over time ci var mi chaos tarafinda ? ornek wow-druid , eq2-warden gibi.

ve bunlar ayni zamanda talent degisip dps-heal orantisini artirabiliyor di mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...