ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya boyle cesitli borozanlarin bol bol kullanildigi bi jenerik muzigi vardi zaganin eskiden, gercek bi sarkiymis o, bu gece gittigim barda caldilar cok sirin biseymis ama adi nedir acaba onun? yani kesin hatirlarsiniz hatta yani ise yaramicak ama, 'naaaaa naa nan na na, nan na na, nan na na' gibi biseydi. heh neyse yani o sarkinin ismini biliyosaniz super olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Squirrel nut rippers - Hell[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 zagazagaloman die de geçerdi bnm mp3de, çok hoştur böle sonu çanlarla biter falan, orjinal vokali zaten harika şirin[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 konu ile alakasız ama şimdi o muzik yerine ayşe hatun önal in sarkısı var ne yazıkki ..[signature][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: BabacumMostors, 18 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: Squirrel nut rippers - Hell rippers değil zippers :)[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ne yani sen şimdi benim özrümle dalga mı geçiyorsun? seninde fiziksel engelin olsaydı ve ben bununla dalga geçseydim hoş olurmuydu ha? tamam belki insanlar ne dediğimi zaman zaman anlayamaya bilir yada anlatıncaya kadar bezeiblirim ama bu sırf özürlüyüm diye benimle dalga geçmen anlamına gelmez... benim de duygularım var tamammı ben de insanım! belki "r" harfini telafuz edemeyebilrim ama bir düşün... hangimizin içinde birer "r" harfini telazu edmeyen adam yoktur ki? "r" harfini söyleyemiyor olabilrim ama bu özelliğimle gurur duyuyorum![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 lol babacum, God of Kıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 MirkeLamIn $arkIsI = kIvIr aşağIdan yukarIdan :D =][signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Pardon babacum sakat olduğunu bilmiyodum :D Muahaha[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Şarkı bağımlılık yaptı, sürekli dinliyorum ama o zaga daki hava olmuyo tabi, böle arkada bi okan ın sözleri olacak... teheeey[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 "Zaga'nın eski müziği" olcaktı o.. Türkçemizi düzgün kullanalım. [hline] maydonozum maydanozsun maydanozlar evet kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar