Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şimdi sizden fikir almak istiyorum. raidler için vs lw nin elemental setini yapmış, geri kalan itemlarımı da ona göre düzmüştüm. heal setimde çok kötü değil 1700 heal var bufsız. bu sezon 3 gelince, s3 eldiven aldım biriken puanlarımla, bir de kafalıgım kötü oldugu için s1 helmet aldım. ancak bunların hepsi elemental için. arenalarda ise işler beklediğim gibi gitmedi. tamam res 110 falan hp de yaklasık 9k ama cd ları kullanıp bir skil attıktan sonra illa ki nukeye kurban gidiyorum. arkamda da healer yok. ben de bugun bir değişiklik yaptım, talentleri restoya çevirdim. gladiator itemları ile lw seti hala üstümde. bir kaç parça heal itemı taktım, kalkan ve mace gibi. şu anda talentle birlikte yüzde 25 gibi bir crt şansı ile 1100 healing 850 spell dmgim var. yaptığım 5 maçın da 4 ünü kazandım böyle. heal bonusum az belki evet ama sürekli crt geliyor. crt geldikçe de armor artıyor biliyorsunuz. üstüne chain lighting de 1600 1700 arası normal vuruyor rakibe. gayet iyi bence bu. belki itemların zorlamasıyla oldu bu ama verimli olmuş gibi gözüküyor. siz ne düşünüyorsunuz resto talentleriyle elem seti kullanmaya? elbette ne full healer kadar dayanıklı olabilirim, veya full elem kadar çok vurabilirim, ama hybrid özellikleriyle daha verimli olacakmış gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hybrid denen mevzuya girmissin biraz. Ben de dps gearinda holy takildim bi sure. Class priest bu arada. Ya bir yere kadar zevkli ve ise yariyor. Ama sonucta, nereye kadar boyle olacak. Arenadaki bracket yukseldikce rakipler de degisiyor. O yuzden en dogrusu, stamina socketli healing geari derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kendimden örnek veriyorum arenalarda direk zerg yiyorum heal up'umum fazla olmasi bana biraz daha yaşama şansı veriyor... niye heal up dersen ES'nin tiklemesinde baya bi ektili oluyor. 3 rogue aynı anda saldırırken 7 - 8 dakika yaşama savaşı verebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 usta wound poison varsa roguenin birinde dayanmak imkansız gibi birşey. zaten dispell de olmuyor dispellesen de stacklıyor tekrar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 3 rogue saldırırken 7-8 dakika? şaka olmalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Derlerki röt healing up çektimi 3 prot warrior + 10 paladin gücündedir sdfsdf PS : Zuhaha sadece ns/heal yaparsın ki bunlar ventten falan oynuyorsa onu bile yapamadan ölürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 lim rogue->unarmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 said: 3 rogue aynı anda saldırırken 7 - 8 dakika yaşama savaşı verebiliyorum. Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zergling said: 3 rogue aynı anda saldırırken 7 - 8 dakika yaşama savaşı verebiliyorum. autohite bıraktılarsa belki yaparsın bunu o bile zor pushbackden falan dolayı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kolpa roglardır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zergling said: kendimden örnek veriyorum arenalarda direk zerg yiyorum heal up'umum fazla olmasi bana biraz daha yaşama şansı veriyor... niye heal up dersen ES'nin tiklemesinde baya bi ektili oluyor. 3 rogue aynı anda saldırırken 7 - 8 dakika yaşama savaşı verebiliyorum. mirror imagedir onlar, blademaster hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 3 rogue vuruyor ve sen heal atabiliyorsun onların karşısında öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ilginçmiş gerçektende 3 rog vururken heal atmak =) roglarda problem vardır kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zergling said: kendimden örnek veriyorum arenalarda direk zerg yiyorum heal up'umum fazla olmasi bana biraz daha yaşama şansı veriyor... niye heal up dersen ES'nin tiklemesinde baya bi ektili oluyor. 3 rogue aynı anda saldırırken 7 - 8 dakika yaşama savaşı verebiliyorum. Bence o 7-8 sn olacaktı arkadaş 7-8 dakika yazmış yanlışlıkla bukadar uzatmayalım.Ha eğer gerçekten dakika belirtmişse o rogue lar üstü çıplak ve ellerinde silah yokken yumrukla vuruyorlardır :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 heal atar 3 rogue varken karsısında :D ama 3 rogueda oynamayı bılmeyen nooblar toplulugu olursa :D ben 1 tanesınden tırsıyorum 2 de ımdat dıyorum. 3 tane zor yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arenada yasamak icin resillience'a ihtiyacin var. +Healing 200 az 300 cok farketmez o kadar. Ama 400 civari bir resillience olmadan yolun kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar