Vku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 %310 hızında Merciless Nether Drake'li Gladiator Warriorumu Satıyorum E-baya yarın koycagım için once bugun buraya koymayı dusundum. Realm:L.Skull PVP proflar 375 BS 375 mining Armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Laughing+Skull&n=VkuPVP 3 parca Vengeful (Arena 3)2 parca Merciless(Arena 2) full Vindicator Silah olarak Stromheald istege bağlı MooncleaverPVE 3 parca T5 , 2 parca T4 Full Epic Gear Forst,Fire, Nature,Shadow Gear Resimlerdeki Talent Spec. Arms/Fury dir ( prot hale gecildigi taktirde hp ve armor diger degerler artacaktır) Tum heroic Keyler , Cogu yere Exalted, Arena Takımları olarak 2v2,3v3,5v5 mevcuttur fiyat 850 ytl dir iletişim :[email protected] Cep:05366044005 İkametgah Tekirdağ/Çorlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Saglammis yanliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ne oldu lan niye satıyon güzelim karakteri? -Hakkaten sağlam bir warrior eski guild mate + mt idi.Duelde eline vermek nasip olmadı =( ~ Huskar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 fiyat çok , benzer bi karakter 3 tane level 70 alt la beraber 750 ye anca satılmıştı edit : güzel karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kaça satıldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 850 uygun bir fiyat bence. Bende Dwarf vardı PVE olarak aynı geara sahip(tier5,resistler filan). Sadece arena gear yoktu 500'e satmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar