Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Acaba oyunda server değiştirmek mümkün mü? Paralı falan böyle bir olay var mı? Yada adamlara mail atsam işte geri döndük oynamaya çok beğendik bu halini son updateler süper olmuş falan diye buraya taşırmısınız diye SOE yer mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Character Transfer var Swg'de , en azından ben bırakırken vardı. Geçenlerde baktığımda da öyle bir şey gözüme çarpmıştı. Chimeara'da açarsan olacağı budur , gelicektin bizim yanımızda paşa paşa oynayacaktın. Bende kısa süreliğine de olsa dönüyorum bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eheh yok aslında tam tersi Farstarda ki bi adamı Chimeraya alcaktım berk othmo falan mahallede kurcaz beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar