Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 odtu bilkent bogazici. diyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ve evet ben işe adam alıcaksam önce okuduğu okullara bakarım çünkü o okullarda okumakta insana mutlaka bir şeyler katar yoksa o okulların adları geçmez piyasada ha adam hıyarın tekidir zaten o hıyarlığını mulakatta gösteriyor bu yüzdden de insan kaynakları deaprtmanlarında sosyolog ve psikologlar çalışıyor ama iki kişi geliyor biri sütçü imamda okumuş biri adı geçen iyi bir okulda okumuş bakarsın adamlara si deki adam mulakatta diğerinden daha zcazip gelir onu işe alırsın istediğin kişiyi seçme özgürlüğünede sahipsin hem bunları belirli bir tecrübeye göre söylüyorum ben[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Biz derken neyi kast ediyorsun? BEn burda SİZ le BİZ arası bir yarış yapmıorum dikkatini çekerse.Yazımda hiç Gruplara ayırmadım insanları.neyse.... ayrıca size sabah ders yuokmu? butun hocalar sabah iş aksam okul mu yapıorlar. O dedigin şartlar her okulda var ayrıca bunu bilemezsin var veya yok diye.Hee tabi her hojayla konuştuysan ayrı.:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Aslında ikimizde aynı şeyleri bi bakıma soyluorz. Bende sana bundan bahsettim.Okulun adı diil egitimi onemli.Egitimide Alıcak kapasiten varsa bu İŞ hayatında Ozelmiş şuymuş adı varmış olmamalı. Kapasitene gore alınmalı. deigin ornege zaten bende katılıorum mulakatta cazip olan alınır. Ama mulakat okula gore diildir benlige gore gelişir. Ayrıca Kendini egitmek istiyorsan bişiler Katmak istiyorsan bu urfa dada olur bogaziçindede. Sonuç sen meslegin hakkında univ okurkan verilen bilgi.Öğretim yani...[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bizden kastım benim kendi okulum ve bazı avantajlarımız olduğu için (aynı şey istanbul üni ikinci öğretim için de geçerli) gruba ayırıyorum çünkü ikinci öğretim yapan az okul var ben okulumda ikinci öğretimde okuyorum derslerim 16:30 da başlıyor ve çeşitli şirketlerde çalışan insanlar öğretmenlik mesleğinden de zevk aldığı için akşamları bizim derlerimize geliyorlar gündüz eğitimi de var onlara da hem proflar geliyor hem de bir zamanlar şirketlerde çalışmış tecrübeler edinmiş şimdi de ununu elemiş eleğini duvara asmış insanlar da giriyor derslerine yani iş sadece teoride kalmıyor bir nevi avantaj benim için her okulun uygulaması farklıdır ama o okullardan mezun olan insanların nerelerde olduklarını görebiliyoruz tekrarlıyorum mezun olan öğrencini okulu şu anda işçi alımalrında ,insan kaynakları departmanlarınca ilk sırada ikinci sırada kend,i kendini ne akdar geliştirdiği (4 sene okuyupta iş bulmak arz talep durumuna bağlı, mesela çok iktisatçı bvar etrafta ben 4 yıllık okumamla iş bulamayacam biliyorum o yüzen çeşitli sertifika programları ve lisnsn üstü eğitimle bilgimi pekiştirmeyi planlıyorum) ve üçüncü sırada psikoloşik ve kültürel birikimleri var[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Anladım. Daha once keske 2. ogretim oldugunu belirtseydin(yada ben gormeidm belirmişsende kusura bakma) evet 2. ogretimin avantajını kabul ediorum. dedikleirnin Hepsi Dogru ama Yanlış dogrular. yani olmaması gereken dogrular. AD a diil bireye gore iş verme olamlı benim savundugum nokta.Ama çogu iş veren AD a bakıor inan. ayrıca haklısın bende univ le yetinmeyip daha ileri gitenin %100 gerektigine inanıyorum.ki bende oyle planlıorum.[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Loramis, 19 January 2004 23:55 tarihinde demiş ki: AD a diil bireye gore iş verme olamlı benim savundugum nokta.Ama çogu iş veren AD a bakıor inan. biz buna enjoy capitalism diyoruz :) düzeltmek mi istiyorsun? o zaman yeni bir ekonomik sistem yarat[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Elimde olsa yaratabilsem bi sn dururmuydum sanıyorsun:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 zaten "yeni okul" sistemi çökmeye başladı zaten en basit teorilerde bile çelişkilere girmeye başladık derste hatta ikltisat profunun lafı birebir şudur -çocuklar iktisat okumak için çok yanlış bir dönem seçtiniz dediğine göre tam bir değişim anının ortasındayız belki 5 belki 10 sene sonra yeni bir sistem oturacak, eski teorilerin yerini yenileri alacak. işte bu yüzden yoruma dayalı sınaw yapamıyorlar onun yerine test yapıyorşlar ehueh[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 eheh size yaramış simdilik testler:D walla deişimdende korkmak lazım bu donemde. HEr deişim Her çokme iyiye işaret olmuo.bazen daha kotusu gelio. aman allah bizleri korusunda....[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdiye kadar değişimlerden olumsuz sonuç çıkmadı aslında merkantilistler güney amerikalıları altın için löldürdü fizyokratlar derebeylik kurarak toprak için savaştı yeni okulcular işçi ve hammadde sömürüsüyapıyorlar dördüncüsü ise muhtemelen sadece teknolojik gelişmeye dayalı olacak en azından hocayla yapptığım konuşmalarda böyle bir sonuç çıkardık[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bilkent'i sıralamada 6. sıraya koyan zihniyete şaşarım. Avrupanın en büyük 2. üniversite kütüphanesine sahip. Amerika tarafından Boğaziçi ile birlikte İngilizce yeterlilik açısından tanınan tek üni. vs. vs.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar