Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 sabanci odtu koc bogazici itu bilkent yildiz istanbul hacettepe marmara siralama herhangi bir fm veya ekonomi/isletme okiycak tm icin, egitim, sosyal ortamin, is bulabilme kapasiten, 15 sene icindeki universite durumu, maddiyat ve her turlu goruse sahip sistem adami yetistirme acilarindan onaylidir eger cok piyasa iseniz koc yukari cikabilir, ankaraya gitmem diyorsanizda cikabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bence sadece odtü boğaziçi itü bilkent hacettepe (bu arada herkesin yaptığı bi yanlışı düzeltmek istiyorum . bu haaaaacet diye değil hacet diye okunur .)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 19 January 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kime göre bu sıralama yani kafandan mı yazdın?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdi ben 9. en iyi unidemi okuyorum :) euhe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ehueh bide tıpsa türkiyenin en iyi tıp okulunda okuyon demektir ( Hacettepe :) )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yok tıp degil iyy allahtan degil. hele şu d.ötüne şişe kacan amca haberini okuduktan sonra iyiki degil :) dusunsene ben asla cikaramam onu muaha[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bölü ne peki ? mühendislik felanmı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ankaradakiler haric digerlerini hepsini gezip insan ve bu sektordeki uniler hakkinda bilgisi olan insanlarla konustum boyhle bir karara vardim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ve ozellere tam burs ile girildigi gibi dusunulmeli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 benim sabancıda okuyan arkadaşlarım var adamlar daha ne olacaklarını bilmiyorlar ,onu geçtim herhangi bir mesleğe kalifiye olacak bir bilgiyede sahip değiller yazık oldu adamlara boğaziçinden mezunları kimse artık işe almıyor nedenide çok basit boğaziçine giren adamların 99.9% u oraya hatim indirerek gelmiş çoğu taşralı kalitesiz adamlar iş dünyası eskisi gibi değil mezun olduğunuz okulun artık zerre önemi kalmadı artık yan özellikler iş buldurtuyor tm mezunu adam artık cin gibi olmak zorunda sıkı pazarlık yapıcak hızlı iş bitirecek kültürlü olacak vs. üniversitenin zerre önemi kalmadı artık[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Saçma bir genelleme, basit bakalım olaya hiç kasmadan. Yıldız İşletmeden birini mi işe alırsın, Marmara İşletmeden mi? Böle bi genelleme yapılsaydı zaten puan ortalamasına göre yapılırdı, o da en az bunun kdr saçma olacağı için hiçbir dersane bile size bu üni bundan iyidir diyemez. Her bölümün her ünide ayrı bi saygınlığı vardır[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ne yani ben şimdi en sonda olan okuldamıyım? çok saçma bir kere iktidsadi ve idari bilimlerde Marmara'yı geçen 2 okul var; ODTU ve Bogaziçi (hoş Boğaziçi bir çok iyi eğitimcisini elinden kaçırdı) hem türkiyenin en eski ekonomi okulu da Marmaradır en köklüsü de Marmaradır bir işe girip çalışanların %40 dan fazlası Marmaralıdır türkiyenin önde gelen ekonomistleri de Marmaralıdır Yani iktisadi ve idari bilimler konusunda İİBF-Marmara hükmeder[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 üniversite adaylarından ricam bu tür saçma sapan topicleri kaale almayın kendiniz araştırın size uygununu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: zgrw, 19 January 2004 16:05 tarihinde demiş ki: bölü ne peki ? mühendislik felanmı elk muhendisligi 1, sınıf.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İktisat okuyorum ve nefret ettim.. Bir sayısalcıyı mühendislik paklar.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Mighty_THoR, 19 January 2004 16:31 tarihinde demiş ki: benim sabancıda okuyan arkadaşlarım var adamlar daha ne olacaklarını bilmiyorlar ,onu geçtim herhangi bir mesleğe kalifiye olacak bir bilgiyede sahip değiller yazık oldu adamlara sorun arkadaslarında sanırım ben de sabancıdayım ve ne okuyacagımı gayet ıyı bılıyorum. walla okulda yurtdısının en ıyı unıversıtelerıne gıtmeye yetecek egıtım verılıyor kalıfıye olan oluyor anlayacagın sorun okulda degıl yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Beyler odtü'nün kuzey kıbrıs kampüsü varmış, şimdi bu kuzey kıbrıstamı oluyor ??? [Bu mesaj Hellsing tarafından 19 January 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Mighty_THoR, 19 January 2004 16:31 tarihinde demiş ki: benim sabancıda okuyan arkadaşlarım var adamlar daha ne olacaklarını bilmiyorlar ,onu geçtim herhangi bir mesleğe kalifiye olacak bir bilgiyede sahip değiller yazık oldu adamlara kötü bir genelleme olmuş. Ben de sabancıdayım ve farkettiğim bir şey var: eğer sen istiyorsan burada her türlü imkan sana veriliyor, her türlü kapı açılıyor...[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 THiM diyosa doğrudur :-)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Asteroth, 19 January 2004 17:46 tarihinde demiş ki: THiM diyosa doğrudur :-) :o vay vay kimler varmış :)[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." [Bu mesaj THiM tarafından 19 January 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 raid3r'ın dediğine +1 buna ek olarak arkadaşlar üniveriste sizin geleceğinizi %50 etkiler en fazla eğer süper bir üniversitedeyim diye kendinizi geliştirmezseniz bir işte tutunamazsınız.ufak bir üniversitede okumuş ama kendini çok geliştirmiş biri alır sizin yerinizi Üniversite size pek çok açar,hangi yolda nasıl yürüyeceğiniz size bağlı...[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok [Bu mesaj regulus tarafından 19 January 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 liste ekonomi veya isletme muhendisligi tarzi ekonomi isletme strateji tarzi meslek okumak isteyen birine gore yazildi tip, hukuk, kontrol muhendisligi okuycak isen degisebilir, ama muhendisliktede %90 ayni ayrica 50 yil once degil 15 yil once bile ozel universite neredeyse yoktu, olsa bile ogrencileri dolu degildi, ve biliyoruzki ozel univeristeler gostermis olduklari artisi kesinlikle ilerdede gostericekler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Mighty_THoR, 19 January 2004 16:31 tarihinde demiş ki: boğaziçinden mezunları kimse artık işe almıyor nedenide çok basit boğaziçine giren adamların 99.9% u oraya hatim indirerek gelmiş çoğu taşralı kalitesiz adamlar iş dünyası eskisi gibi değil mezun olduğunuz okulun artık zerre önemi kalmadı artık yan özellikler iş buldurtuyor cok ilginc bu dediin, benim sinif arkadaslarimin benim gibi amerika'da olmayan kismi Turkiye'de cok iyi islerde calisiyorlar ve de is bulmakta hic zorlanan olmadi, hatta ben de dahil sinifimizdan 20 kusur kisiye (50 kisiyiz) daha mezun olmadan teklif getirildi, pek kalitesiz deiliz yani diger bi ilginc nokta da tasrali demek, istanbullu olmayan demektir sen de biliyosun, o zaman turkiye'nin her yerindeki unilerde tasrali insanlar okuyo demektir :) son nokta da bi kere sadece hatim indirmekle bogazici'ne ya da en yuksek puanli diger unilere giremezsin, 'az da olsa' kafa gerektiriyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 alla onu bunu bilmem adamlar boğaziçini bırakıp resmen kandırılarak sabancıya girdiler ben allahtan şanslıydım o parayı verirsem bilkete veririm deyip çekip gittiydim adamların kafalarını vurdukları duvarlarda oyuk oldu[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 yok, zaten bogazici birakilip sabanci'ya gidilmez, bu konuda hak veriyorum sana, ama senin dediin bogazici mezunlarini kimse ise almiyo, cunku onnar hede hodo insanlar lafi yanlis, ben de sana dedim ki benim butun sinif arkadaslarim cok iyi islerde calisiyolar[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar