Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell in sitesi neden yavaş?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende turkcell in sitesi cok yavas aciliyor . sizdedemi boyle yoksa benim baglantidanmi kaynaklaniyo (adsl128kb) ama diger siteler normal . ve birde ping test bile yapamiyorum. ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ping olayi sadece turkcell e mahsus. birde siz denermisiniZ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
cok yuklenen var acaba ondan olurmu dicem adamlar Superonline destekli olmalari lazim.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Bir ara Superonline kendi web sayfalarına Superonline paketlerinden olmayanlar için bandwidth sınırı getiriyor diye okumuştum bir yerlerde, ne kadar doğrudur bilemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
bilmiyorum onu ama 5 dk dir sayfa acilmadi :D ayrica ping bile atılmıyor. acaip bişi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
hadi benden size bir kıyak:

turkcell'e icq'da kullandığınız proxy ile girin (çünkü bu yavaşlık zaten sadece kablonette oluyo, dialuplar falan normal giriyor turkcell'e bildiğim kadarıyla)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...