quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya bende turkcell in sitesi cok yavas aciliyor . sizdedemi boyle yoksa benim baglantidanmi kaynaklaniyo (adsl128kb) ama diger siteler normal . ve birde ping test bile yapamiyorum. ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ping olayi sadece turkcell e mahsus. birde siz denermisiniZ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 cok yuklenen var acaba ondan olurmu dicem adamlar Superonline destekli olmalari lazim.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bir ara Superonline kendi web sayfalarına Superonline paketlerinden olmayanlar için bandwidth sınırı getiriyor diye okumuştum bir yerlerde, ne kadar doğrudur bilemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
quamor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bilmiyorum onu ama 5 dk dir sayfa acilmadi :D ayrica ping bile atılmıyor. acaip bişi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ben denedim açıyor. Dial-up TTNet benimki..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende kablo var bendede açilmio ama internet seçeneklerinden proxy ye proxy.ttnet.net.tr yazip port u 8080 yapinca çok çabuk açiliyo bi deneyin bende işe yario[signature][hline]fug yu
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Aha bende denedim işe yarıyo![signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ne olucak turkcell :) bence turkcell büyük bir gsm operatörü olmasına rağmen bence hiçde iyi değiller..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Aria rules....[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hadi benden size bir kıyak: turkcell'e icq'da kullandığınız proxy ile girin (çünkü bu yavaşlık zaten sadece kablonette oluyo, dialuplar falan normal giriyor turkcell'e bildiğim kadarıyla)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar