MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Haber Maç sırasında dikkatimi çekti benimde.. Bildiğim kadarıyla Uefa bu tür olaylara ceza veriyordu hatta haberde bir avukatın dava açtığını söylüyor.. Umarım davayı kazanırızda 3 puanını silerler.. Hangi dine inanırsan inan bu şekilde bir propagandayla (eğer propaganda amaçlı giyildiyse) sahaya çıkamazsın.. Orası futbol sahası propaganda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kendimizi rezil edicez adamlarin ilk giyisi falan degil ki bu formayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İlk defa giydiklerini sanıyorum tam olarak bilmiyorum fakat öyle olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 laikliğe aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fener gene saha disinda mac kazanma pesinde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 maçta söledi spiker milan şehrinin bayragıymış interde 100.yıl hedesine bu sene giyiyor formayı.milan bizim milan fc nin değil muhabbetine. haçlı maçlı yalan bize karşı yapılan bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 protesto olarak yeşil forma giysinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kaç yıldır var bu forma ya ayrıca habere bakarsanız milano'nun sembolüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 pwnbot said: fener gene saha disinda mac kazanma pesinde lol.sadsadasdsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 canlı olarak görmedim bende ama pes 2006 dan beri var bu forma :D gazetede milano kentinin bayrağı demiş bi an EXPO 2015 e bağlıcaklar sandım ordan korktum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bu formaya kızması gereken son takım bizim takımdır sanırım.. hatta ac. milandan başka hiçbi takım tepki vermemeli çünkü onlar arasındaki rekabetin bir ürünü bu forma. milan şehrinin bayrağını taşıyor. kısaca milanın futbol takımı interdir ac milan değildir demek bir nevi o formayı giymek.. ama biz gene saldırmışız manasızca, ara sıra yapıyoruz bunu çoğuna anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 interde mal zaten.uefa'nın en dikkat ettiği şey ırçılık olayı küme bile düşürürler adamı hatta anons falan yapıldı maçta uefa her türlü ırçılığa karşıdır yaptırımı neyse uygulanır gibisinden. bizim kuruntumuz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Irkçılık ne alaka şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İngiltere, Norveç, Danimarka, İsveç vs. bayraklarıda yasaklansın... Ne bu kardeşim hristyian hristyian formalar falan giyiyorlar. Sonra UEFA toplansın hep beraber hak dinine dönsün futbol camiası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 said: İzmir Barosu avukatlarından Barış Kaşka, formada yer alan haç işaretinin, Haçlı Seferlerinde Hristiyanların kullandığı haçlarla aynı olduğunu öne sürerek, İtalyan ekibinin 3 puanının silinmesi gerektiğini söyledi. Kaşka, isteğini UEFA'ya şikayet mektubu göndererek yaptı. Avukatın öne sürdüğü gerekçe ise FIFA İcra Kurulu'nun, 17 Mart 2006 tarihinde İsviçre'nin Zürih kentinde spor müsabakaları sırasında din, dil ve renk bakımından ayrımcılık ve ırkçı tutumlar içerisinde bulunan futbol kulüplerinin 3 puanının silinmesi gerektiği yönünde aldığı karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 var ya tüm dinlerden soğudum ya nedir bu din manyaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Breedan said: laikliğe aykırı. tuttum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ne dangalak adamlar var lan ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 iskandinavya haritadan silinsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ombakkombak said: İngiltere, Norveç, Danimarka, İsveç vs. bayraklarıda yasaklansın... Ne bu kardeşim hristyian hristyian formalar falan giyiyorlar. Sonra UEFA toplansın hep beraber hak dinine dönsün futbol camiası amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 said: iskandinavya haritadan silinsin! Evet katılıyorum silinmeli bencede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bunların hepsi mason komplesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eee Fenerbahçe'de de hilal var formada ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bizimki hak dini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar