Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Selamlar, Notebook için kablosuz bir mouse almak istiyorum. Aradığım özelliklere göre tavsiye verebilcek varsa sevinirim. - Arada oyun oynadığım için DPI'si 800 altında olmasın. - USB adaptörü için altında yuvası olsun - Çok da küçük olmasın. Ellerim büyükçe olduğu için kayboluyor öbür türlü elimde. - Optik yada lazer olsun (toplular hala kaldı mı bilmiyorum gerçi) - Şarzı yada pili güvenilir olsun Fiyat 50 euro civarına kadar çıkabilir. Ama 25-40 euro arası tercihimdir. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 logitech v400 laser (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/mice/devices/3271&cl=roeu,en pahaliysa pahali bunu bir kere alirsin sonra hep kullanirsin, cok muthis bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teşekkürler. mADmaXimus linke ilk baktığımda o kadar para veremem diye kapattım hemen. Ama sonra fiyat karşılaştırma sitelerine baktım. O model de 50 euro civarıymış. Baya hoşuma gitti onu alırım sanırım. Edit: Ismarladım bile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o modelin usb receiver i mukemmel latest stage in evolution of receivers diyo da daha ilersini yapamazlar USB receiver olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 iyimiş o fare, hayırlı günlerde kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 logitech vx revolution cok rqahat ve guzel bi mouse oneriyorum fiyatida uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bence almadan önce denemeliydin, eline nasıl oturuyor diye. cins bir yapısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben yaşadığım ufacık şehirde bulamam onu. Bulsam da paket üstünden denemek komik oluyor. Beğenmezsem 14 gün içinde geri yollayıp paramı geri alabiliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Senin eline nasil olur bilmiyorum, ama ben denedim cok hos. Gelecek al alicam zaten ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Longer battery life: Get up to 6 months of use (or longer with the convenient on/off switch) Bu doğrumudur ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bayaa uzun oluyo kaliteli pil ve mouse birleşiminde. Doğrudur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar