ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ya herkes crow ftw diyip duruyo diğer ceptorlar armutmu topluyo tamam missile iyi ama çok hızlı giden başka bi ceptora karşı etkisiz gibi geliyo bana (en azından benim crusaderım 8k yapıyo 2 poly rigi ile %3 hız implant var snake yok ) sizin düşünceleriniz nedir ne olacak bunun sonu herkes crowmu kullanıcak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 taranise deng gelmemis o crow pilotu belli oluyor eger taranisin web menzilene girerse hic bi ceptorun sansı kalmaz +2 drone 4tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 crowun avantajı yüksek hızda giderken transversal vb. turret kullanıcılarının sahip olduğu sorunlara sahip olmaması ,son hızda missilelarını ateşleyip gidebiliyor .ceptor vs.ceptor de yorum yapamam daha crowa bile binmiş değilim :P ama bunu dışarda tutarsak diğer gemilere karşı bariz avantajı olduğu kesin ,turretler tracking sorunu yaşarken missileler 0.0 damage yapacak muhtemelen.bundan kaynaklanan bir popülaritesi var crowun zaten en phalı cceptor sanırsam (tabii kullanmadığım için kesin bilgimde yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 blackbird ile crow kesmeye çalıştım , beni targetlayamadı ama bende ona missle ile 1.2 gibi komik damage ler vurabildim . zaten web menzilinin dışından orbit yapıyolar . crowu kesebilmenin yollarından bir tanesi ya gisti type web kullanacaksınız yada domi kullanıyorsanız named uzun menzilli nos kullanıp kesmeye çalışacaksınız drone larla. tabi aynı şey crow pilotları içinde geçerli . 20+ km uzaktan disrupt eden warp disrupter lazım . yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben birden fazla kere crow aldım asagıya istedigi kadar hizli harfeket etsin 1 anlik hata yetiyor 5k yapiyor benim ranis 15 km de orbit yaparsa bu 19 km ye geliyor hemen hemen o anki hizi ile baska bi yone dogru yapilan ani manevra orbit i bozuyor sonra geri kalan web menziline girmesi beklemek tamam missilelar iyi vuruyor ama karsidaki ceptorda sabit deil unutmamak lazim ayrica ceptor e rig takmak mantiksiz isin sonunda bi huggin veya raiper a bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Crow'un olayı damage'ı fazla düşürmeden 10kmye girmeden ateş edebilmesi,ve tabi tracking gibi etkenleri yok.Ceptor vs ceptor de crowun 1 hatasına bakar iş,weblendi mi bitti.Ama tackler olarak büyük gemilerin faction webi filan yoksa gayet güzel bir ceptor.Aynı olay artillery claw yada railgun ares gibi de yapılabilir 10km+ scramble.Sonuçta fitting,ne yapmak istediğinize bağlı olarak değişir. Tabi her ne yaparsanız yapın bir huggin veya rapier yakalamışsa patlatır :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 claw daha iyi, fall off rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 codmaster said: Tabi her ne yaparsanız yapın bir huggin veya rapier yakalamışsa patlatır :D. Direk belli oluyor aynı sekilde savastıgımız acık verme forgi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 forgon ve cüce abi artık sizin saflarınızdayım hertürlü gemimle desteğe varım.( yaşasın korsanlık :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tecrubeden sabittir cok fazla yaşamıyo =) hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar