Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Merhabalar, 24 gun once Economist siparis ettim, fakat hala gelmedi. Supheleniyorum acaba mailbox'tan mi caliyorlar? Baska siparis edip gec alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 muhtemelen gelmnediğini mail atıp bildirirsen yenisini yollarlar, dergi çalma ne yazık ki çok oluyor o yüzden aboneliklerini bir işyerine yönlendirirsen daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kişiye teslimat yapıyorlar öyle postaya bırakıp yok olma yok eğer gelip seni bulamadıys kuryeci geri dönmüştür.. ki ptt yapmıyor böyle para ile alınan dergileri büyük ölcüde kuryelere veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ekonomi okurum diyorsun yani Prawler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben İzmir'de oturuyorum, her hafta salı günü gelirdi dergi. Bugun itibariyle hala yok bir gecikme felan oldu sanırım. Bu arada apartman kapısı açıksa bariz girip posta kutusuna bırakıyor, kilitli ise zili çalmak zorunda olduğu için yukarı kadar gelyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Birde ilk defa sipariş ettiysen ilk dergi 8-10 hafta sonra gelmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 The Economist in orijinali çoğu büfede bile satılıyor artık, ne diye araya posta çilesi de ekledin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Quadrophenia said: Birde ilk defa sipariş ettiysen ilk dergi 8-10 hafta sonra gelmeye başlıyor. E 21 gün dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bi sn Economist türkçemi cıkmaya başladı ? yoksa orjinaldenmi bahsediyorsun praw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 orjinaldir büyük ihtimal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Türkçesi yok, orjinalinden bahsediyor. Bayilerde 7 YTL ye satılıyor, dunyastore da 6 aylık öğrenci aboneliği 60 YTL. 12 aylık biraz daha ucuza geliyor. dunyastore Burda 8-10 hafta sonra yazıyor, ben neden bu kadar geç dediğimde Economist ten kaynaklanıyor demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benim üye olduğum dergiler hep bi ay sonraki sayılarında gelmeye başladılar. ya da hafta neyse. kurye de bazen akıllılık yapıp posta kutusuna, kapıya fln sıkıştırabiliyor. geleceği gün kollamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Orjinal aliyorum. Tamam o zaman daha fazla bekleyelim bakalim ne olacak :) Tesekkurler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Dear Subscriber, Thank you for your email regarding your subscription to The Economist. We can confirm that your subscription commenced with the issue dated 17th November 2007. We are sorry to hear that you have missed this issue and the copy of 24th November 2007. We can confirm that the issues were despatched to your address and must assume that they have been lost within the postal system. We have extended the account by two issues to compensate and would ask that if the 1st December 2007 issue is also not received, that you bring this to our attention and we will pass your details over for a distribution check. Please accept our apologies for any inconvenience caused in this matter. Should you require any further information please do not hesitate to contact us. Kind regards, The Economist Subscription Centre (UK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu sabah posta kutuma geldi dergi. Ama gelmeden önce adres değişikliği yaptırdım çalınıyor diye :) Artık annemin ofisine yollatacağım daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar